El Martorell Pàdel Club celebra amb èxit una nova edició del Torneig solidari Creu Roja

714
Torneig solidari de pàdel Creu Roja

El Martorell Pàdel Club ha celebrat durant tot el cap de setmana el torneig solidari en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord. La cita, que ha tingut lloc a les pistes de pàdel del Pavelló Municipal de Can Cases, ha registrat una molt bona participació. Un total de 100 participants, repartits en 50 parelles, han col·laborat amb una bona causa mentre practicaven pàdel.

Tots els jugadors i les jugadores que han disputat el torneig, a banda d’efectuar un pagament previ per inscriure’s, han fet una donació de tres quilos d’aliments. A més, també ha pogut col·laborar gent que no participava en el torneig. El Martorell Pàdel Club divendres va habilitar una zona a les pistes del Pavelló per a dipositar tots els aliments recol·lectats.

El coordinador del Martorell Pàdel Club, Pau Quilez, ha assegurat que “el torneig està enfocat a ser solidari a favor de la Creu Roja”, que un cop finalitzat el torneig s’ha endut tots els aliments recollits.

Pau Quilez, coordinador Martorell Pàdel Club

La competició d’aquest any s’ha dividit en sis categories, una més que en l’anterior edició. La masculina ha estat la categoria amb més parelles, que han competit a Primera, Segona i Tercera. Les parelles femenines han jugat a Primera i Segona, i també han competit els jugadors de la categoria sub16. Els guanyadors més joves han estat Dídac Caballero i Izan González.

En femení, la parella guanyadora de Primera ha estat la formada per Rosa Batalla i Silvia Bastardes, mentre que en Segona han guanyat Luisa Luque i Nerea Sánchez. En Tercera masculina, la parella formada per Izan González i Adrián Fernández s’ha emportat la primera plaça; els campions de Segona masculina han sigut Guillem Gañán i Hèctor Santos. I a Primera masculina, Franco Feitt i Roman Tornielli han assolit el primer lloc.

El president del Martorell Pàdel Club, Francesc Cortadella, ha explicat que “el principal objectiu, a part que hi hagi pàdel tot el cap de setmana, és recollir aliments pel banc d’aliments. Després, un integrant del club acompanya al cap de la Creu Roja de Martorell i compren menjar pel valor que els hi donem. Aquest any els diners han sigut 400€”, ha destacat.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

El torneig solidari en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord ha finalitzat amb el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores per part del regidor d’esports, Gerard Mimó, i el president del Martorell Pàdel Club, Francesc Cortadella. Al llarg del torneig també s’ha fet sorteig, entre tots els participants, de material esportiu.