CF Martorell presenta els seus 53 equips amb ambient de luxe al Torrent de Llops

798
Presentació CF Martorell

El CF Martorell ha presentat aquest divendres al Torrent de Llops els seus conjunts per la nova temporada 2023-24. Són 39 equips masculins i 10 de femenins a la base. En sènior, un any més, el d’homes juga a Primera Catalana i el de dones al grup 3 de la Segona Divisió. També hi ha veterans d’ambdós gèneres. En total, són 53 quadres i més de 700 jugadors i jugadores.

Rafa García, president del club, ha assegurat que l’esdeveniment “és un regal pels components del club. L’ambient és impressionant, amb els jugadors i amb els seus familiars, i s’ho mereixen. El creixement és imparable, tot i que el canvi que ha imposat la Federació Catalana amb els nois a futbol 7 ens obliga a adaptar-nos. Hem hagut de reestructurar la part tècnica. Amb el femení el creixement és brutal”.

Rafa García, president del CF Martorell

“Volem tenir una base amb el femení que pugui acabar ajudant al sènior. Tant de bo puguem inculcar els valors que tenim establerts. Amb els equips, lògicament, volem pujar categories amb alguns conjunts. Volem trobar una compensació entre formació i competitivitat”, ha apuntat García.

Rafa García, president del CF Martorell

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha donat les gràcies per la feina que fa l’entitat per ajudar a fer que els nens i nenes puguin jugar al seu esport preferit al seu poble. També ha destacat el paper de les juntes que han conformat l’entitat.

“Abans el CF Martorell tenia 6 equips i no hi havia cap de femení. Avui en tenim 53 i ens ha d’omplir d’orgull perquè des de l’Ajuntament de Martorell ens vam posar l’objectiu que tots els nens i nenes poguessin fer la disciplina que volguessin a Martorell. Ho hem fet a tots els esports. El més important no és guanyar, sinó que ens ho passem bé. Avui hem vist que quan sortien els equips hi havia molt bon ambient. Això és el millor que té l’esport”, ha incidit el batlle.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’acte ha tancat amb el lliurament d’una placa per part del CF Martorell a l’Ajuntament, i amb un reconeixement a tres dels expresidents del club: Josep Cols, Ramón Vigueras i Jaume Valls. L’any passat l’entitat feia 20 anys després de la unió de dos clubs martorellencs, però no va poder fer-se la presentació pel canvi de gespa al camp de futbol. Fernando Peña, delegat de la Federació Catalana de Futbol al Baix Llobregat, també ha atorgat un obsequi a l’entitat esportiva.