Es publica la llista provisional d’admesos pel sorteig dels 130 pisos amb protecció oficial de lloguer a La Sínia

3514
La Sínia

L’Ajuntament de Martorell ha publicat el llistat provisional d’admesos per a optar a un dels 130 habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer a l’Edifici Àtrium del nou barri de La Sínia. El llistat es pot consultar al web https://www.martorell.cat/lasinia. Un total de 439 inscripcions acompleixen els requisits que es demanaven a les bases.

Les persones interessades tenen 10 dies hàbils, comptats a partir del 29 de setembre de 2023, per presentar al·legacions a través del Registre d’entrada general de l’Ajuntament de Martorell. El termini de reclamacions finalitzarà a les 23.59 hores de l’últim dia hàbil del termini.

Un cop exhaurit aquest termini, es farà l’aprovació definitiva del llistat de persones amb dret a participar en el procés d’adjudicació. Els llistats definitius d’inscripcions amb dret a participar del sorteig es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Martorell. Els pisos s’adjudicaran per sorteig públic davant de notari el 19 d’octubre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’Edifici Àtrium constarà de 130 habitatges de lloguer d’1, 2, 3 i 4 dormitoris (de 55 m2 a 90 m2), amb terrassa, pati o balcó, a més d’una plaça d’aparcament i traster inclosos en el preu del lloguer. Els preus oscil·laran des dels 480 euros depenent dels metres quadrats de cada habitatge.

La Fundació SALAS és l’encarregada de la promoció dels habitatges de l’edifici Àtrium, dels quals en gestionarà el lloguer la Fundació Nou Lloc. Ambdues fundacions estan certificades com a promotores socials i són membres de la Coordinadora de Fundacions d’habitatge social de Catalunya (COHABITAC).