El CF Martorell remunta contra l’Espluguenc i suma tres punts vitals per mantenir-se a Segona Catalana

1182
CF Martorell (Svetlana Akimova)

El primer equip del Club de Futbol Martorell va imposar-se a l’Espluguenc (2-1) i encadena tres victòries consecutives, la millor ratxa del curs 2016-2017. Els de Pablo Becerril se situen en sisè lloc per la cua, amb 39 punts, a dos punts de la desena plaça, que ocupa la Fundació Atlètic Vilafranca, el seu proper rival.

L’Espluguenc va fer el primer gol en una rematada de cap de Paco a la primera meitat. Malgrat tenir opcions d’empatar el resultat, els martorellencs van marxar al descans amb el 0-1 en contra. A la represa, Gerard Llobet igualava forces, en un refús d’un xut de Xavi Marco. I el mateix Marco feia el segon a 10 minuts per al final. Els blanc-i-vermells van segellar el triomf consecutiu, i tanquen cinc setmanes seguides sense perdre. El filial martorellenc, de la seva banda, va perdre per 2 a 1 al camp del Pallejà en el debut de Sergi Duque com a entrenador de l’equip.

En handbol, el primer equip del Club Handbol Martorell va perdre el partit d’anada de la repesca contra el CE Tortosa (30-27) per mantenir-se a Segona Catalana. Els de Christian Stahringer van caure a domicili en un partit on els groc-i-negres van arribar amb el marcador empatat a menys de dos minuts per al final.

La tornada de la repesca es jugarà el proper diumenge (19.15h) a les Instal·lacions Esportives Municipals. En cas de guanyar per més de quatre gols, els martorellencs es mantindran a Segona Catalana un curs més.