El CF Martorell remunta un 3-2 en menys de deu minuts i suma victòria al camp del Gornal

965

El primer equip del CF Martorell va sumar la victòria in extremis davant del Gornal (L’Hospitalet), després de capgirar un 3-2 advers. Abde, l’heroi d ela setena jornada per als blanci-vernells, va ser l’autor dels tres darrers gols. En la primera part, els d’Íñigo Irisarri s’havien avançat al marcador per un clar 0-2, però els locals van igualar el resultat abans del descans.

A la represa, el Gornal va fer el 3-2, però Abde, que va entrar des de la banqueta al minut 83, va convertir tres gols en menys de deu minuts per endur-se el triomf cap a Martorell. Els blanc-i-vermells, amb vuit punts, són dotzens a la taula.

El filial de l’entitat, de la seva banda, va perdre per 1-0 al camp del tercer classificat, el Sector Montserratina. Els d‘Isaac Núñez van mantenir l’empat a zero durant 80 minuts, però una acció aïllada del local Abel Rodríguez va establir el resultat final. Aquesta és la sisena derrota consecutiva dels martorellencs en les set primeres jornades.

En bàsquet, clar triomf del CB Martorell davant del CB Santfeliuenc. Els d’Adrià Alonso van obtenir rendes de 10 punts de s del primer quart. A mesura que els minuts avançaven, els martorellencs van eixamplar diferències fins a arribar al definitiu 84-49.

En handbol, triomf del primer equip del Club Handbol Martorell per 25 a 23 davant el BCN Sants UBAE. Contra els barcelonins, els groc-i-negres van patir de valent fins sentenciar la victòria. Cap dels dos equips va ser capaç de segellar l resultat final fins ben entrada la segona meitat. Els gols d’Oto Vega, Roger Martín i Jordi Visiedo en els instants finals del matx van mantenir la victòria a les Instal·lacions Esportives Municipals.

El Sala5 Martorell va perdre per 6 a 4 a la pista del FS Salou en la cinquena jornada de competició. Els de Valtinho van veure’s superats en la primera meitat, amb un 3-0 en contra. Tot i els gols de Pau Albacete i Fouad, que ajustaven el marcador per 3 a 2, el local Omar va fer el quart. Més tard arribarien dos gols és d’Omar que sentenciaven el partit, per 6 a 4.

En el debut dels absoluts de waterpolo del Club Natació Martorell, cara i creu. L’absolut masculí va perdre per 8 a 9 davant el Waterpolo Sant Adrià després de guanyar per 5 a 2 al descans. La remuntada visitant va ser massa forta per als d’Alberto Nogueras. L’absolut femení va imposar-se de manera contundent per 34 a 2 al Waterpolo Garraf en la primera jornada de competició.