El CF Martorell torna a guanyar al Torrent de Llops i continua líder

576

El CF Martorell es manté al capdavant de la classificació del grup 3 de la Primera Catalana després d’un triomf espectacular per 4-0 davant el CP Sarrià. Els martorellencs, que han guanyat tots els partits que han disputat al Torrent de Llops, van fer valer el seu paper de favorits per sumar una nova victòria a la novena jornada de lliga.

El partit es va posar de cara amb el gol de penal de Juanlu Estévez al cap de 12 minuts de joc, que a més va deixar als visitants amb un jugador menys. A partir d’aquí, els blanc-i-vermells es van sentir còmodes i van aconseguir arribar al descans amb dos gols d’avantatge (2-0). A la segona meitat l’equip de Javi Gómez va proposar un futbol més plàcid, dominant el joc i marcant el ritme del partit, i va sentenciar el matx per sumar tres punts d’or.

Gómez reconeixia que la jugada del penal i expulsió “modifica una mica la conducta dels dos equips. A nosaltres ens va donar confiança i a ells, el fet d’assumir menys riscos”.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell

La derrota del Vilanova davant l’Atlètic Vilafranca (4-3) deixa al CF Martorell compartint liderat amb el Sant Ildefons, tots dos amb 20 punts.

Pel que fa al femení de l’entitat, gran victòria l’aconseguida aquest cap de setmana al camp del fins ara líder imbatut Levante Las Planas C. L’equip entrenat per Ivan Lorca va remuntar un gol inicial de penal de les despinenques als 26 minuts, gràcies a les dianes d’Andrea (68′) i de Lavryk (82′). Ara, les blanc-i-vermelles són a tres punts del líder, però tenen un partit menys disputat perquè ja han passat la seva jornada de descans.

Per la seva banda, el Sala 5 Martorell tenia un desplaçament molt complicat. El primer equip havia de viatjar fins a Ceuta per enfrontar-se a un rival directe en la lluita per entrar en play-off, la Unión África Ceutí. El conjunt vermell-i-negre va caure 5-3 en un partit molt intens.

Abans d’arribar al descans el Sala 5 es va avançar al marcador gràcies a un gol d’Iván Gonfaus. A la represa els martorellencs van aconseguir marcar dos gols més per agafar un avantatge que semblava definitiu: al minut 27 de partit l’equip d’Adri Sánchez guanyava 0-3 a una pista on només ha pogut sumar punts el Burela FS.

A partir d’aquí, els martorellencs no van ser capaços de mantenir el bon resultat i els locals van aconseguir sobreposar-se al marcador. La Unión África Ceutí va reaccionar davant de la seva afició i va marcar cinc gols en tan sols quatre minuts per emportar-se els tres punts.
Després d’aquesta derrota el Sala 5 Martorell cau fins a la setena posició de la taula de Segona Divisió. Dissabte que ve tractarà de treure un bon resultat davant el Barça Atlètic per tornar-se a enganxar a les posicions de play-off.

Pel que fa al Club Handbol Martorell, que va presentar ahir els 13 equips amb què compta per a aquesta temporada 2023-24, n’hi ha hagut una de freda i una de calenta. El sènior masculí va guanyar per 25-30 a la pista d’un rival directe, l’Handbol Banyoles. El quadre de Christian Stahringer suma la segona victòria consecutiva i se situa a la tercera posició del campionat de Segona Catalana.

El tècnic argentí considera que van ser dos punts molt importants. “L’equip va respondre molt bé. Vam corregir el que havíem de corregir, vam tenir paciència i vam saber aguantar la diferència aconseguida a la primera meitat”.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

El sènior femení, en canvi, va perdre per un sol gol de diferència (26-27) davant el tercer classificat, el Sant Joan Despí B. L’equip de Jordi Florenza, que venia de caure a la pista del líder, va estar a punt de donar la sorpresa a les Instal·lacions Esportives Municipals. Les martorellenques van millorar la seva imatge i el pròxim cap de setmana tornaran a tenir l’oportunitat de sumar un bon resultat per sortir de la part baixa de la taula.

Sobre la presentació del Club Handbol Martorell, que va tenir lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, el president Jordi Florenza es va mostrar molt content i ens va explicar que, tot i que les competicions ja han començat, era “el dia per celebrar el començament de la temporada”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

I, per acabar, el CB Martorell va perdre a la complicada pista del Igualada per 71-66. Els de Toni Mesa, que a la jornada que ve reben el líder invicte, van competir de tu a tu amb un rival que lluita pels mateixos objectius que ells.