El Club Handbol Martorell guanya un partit ajustat i es manté invicte

571
Tornada CH Martorell

El primer equip del Club Handbol Martorell ha tornat a guanyar i lidera la classificació. Després de tres triomfs, els groc-i-negres són els més fiables en atac i empaten a sis punts amb el Club Handbol Parets amb una estrena del curs de molta qualitat. En el partit que va tenir lloc dissabte a les Instal·lacions Esportives Municipals, els de Christian Stahringer van viure el resultat més ajustat de les tres primeres jornades i fins i tot van anar pel darrere en el marcador.

Els martorellencs van neutralitzar la reacció de l’Handbol Sant Llorenç i van acabar guanyant-hi  per 32 a 31, assaborint la victòria encara amb un millor gust. L’actuació de Jose Carreño a la porteria va permetre a la plantilla d’Stahringer assegurar-se dos punts més i seguir al capdamunt de la classificació. Per al seu entrenador, Christian Stahringer, la capacitat de patir i “la bona lectura” en la segona meitat de l’equip van ser decisives. Amb els dos punts d’aquesta setmana, els groc-i-negres es preparen per visitar un Handbol Ègara que encara no ha puntuat.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

En clau femenina, derrota contundent del primer equip groc-i-negre a la pista de l’Handbol Sant Vicenç (37-20). Amb aquesta derrota, les martorellenques tanquen la taula amb només un punt.

Líders en solitari

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar el CDFS Segorbe (7-1) i és més líder. Els vermells van dominar en un partit que va resoldre’s en la segona meitat, que va començar amb el 2 a 0 en el marcador. En la primera, un gol en pròpia porteria i un altre de Fouad de falta directa van pujar al marcador. Els martorellencs, forts en defensa, van obligar els castellonencs a no veure porteria d’una manera clara.

En la represa, la igualtat entre els dos equips va ser molt evident i als vermells els costava més ser verticals i crear perill. L’actuació d’Imad Ruiz sota pals va donar vida al Sala5 i Joan Rusinés, que va aprofitar una centrada de Pavel Pérez, va fer el tercer per tornar el somriure als vermells. Després, intercanviarien els papers i era Pérez qui veia porteria.

Malik feia el cinquè a sis minuts per al final, però la reacció visitant arribava a través de Jesús Hernández. Pau Albacete i Pavel Pérez tancaven la golejada i posaven la cirereta a un triomf que ha obert un petit forat a la classificació. Segons el tècnic Víctor González, segueixen acusant les absències per lesions i encara estan treballant per millorar el seu joc

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Després dels resultats d’aquesta jornada, lLa UD Ibiza ha pujat al segon lloc, se situa amb 13 punts, i el Barceloneta ha baixat a la tercera plaça, amb 12.

Segueixen invictes

El primer equip del club de Futbol Martorell va empatar ahir contra el FC Alcarràs (1-1) i van sumar un punt que manté els de Javi Cuesta invictes una setmana més. Un gol de Pol Francitorra a tres minuts per al 90 permet als blanc-i-vermells situar-se al tercer lloc, amb cinc punts. El partit va començar amb una acció al pal d’Eric Arévalo, quan només passaven cinc minuts. El temps corria sense gols fins ben entrat el final del primer temps, quan el porter local Jose va evitar la diana martorellenca. Més tard, Àlex Torres va poder fer el primer en un rebuig tou que va fallar. I a cinc minuts per al descans, el lleidatà Youssef va avançar el seu equip.

En la represa, el premi per als blanc-i-vermells va arribar en el desenllaç. Javi Cuesta va donar canvis a la plantilla i Pol Francitorra va ser-ne l’afortunat. Els martorellencs van acusar l’expulsió de Martí Rafanell, però van saber patir per assegurar un nou empat i mantenir-se invictes una setmana més. Segons Javi Cuesta, van dominar però “ens va mancar gol”. Finalment, ha exposat, va arribar i va premiar la bona feina feta, que els satisfà. La propera jornada, els blanc-i-vermells rebran el CE Atlètic Lleida, que té un punt menys i que a més ha disputat una jornada menys.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En bàsquet, victòria del primer equip del Club Bàsquet Martorell contra l’Almozara (94-75) en una jornada on els blaus han aconseguit la màxima puntuació de les tres primeres jornades. Els de Jordi Pi van obrir forat en la primera meitat, donant molt pes al seu joc interior i completant-lo amb l’encert des de la línia de 6’75. Ivan Llull, al descans, n’havia convertit tres de tres.

En la represa, però, els aragonesos van posar una marxa més en el seu joc i van arribar a retallar distàncies fins els deu punts. Les errades blaves les aprofitaven els visitants, que no havien donat per perdut el partit, i que de fet van intentar-ho fins al final, però de nou els de Jordi Pi van estirar el seu avantatge i van assegurar la victòria. Després d’aquesta jornada, els martorellencs són el segon millor atac de la competició.

I en waterpolo, victòria de l’absolut femení del Club Natació Martorell contra el GEIEG (10-14). Una segona meitat amb més encert de les de Rafa López els ha donat els dos primers punts.