El CIES ofereix un dia de prova a no abonats per tastar les seves activitats

684
CIES

La Regidoria d’Esports ofereix una jornada de prova al Complex Integral d’Esport i Salut (CIES) per a persones no abonades. Des de dilluns 13 de desembre, l’equipament esportiu obre les portes a tothom qui ho sol·liciti per a que pugui fer un tastet de totes les activitats esportives que s’hi organitzen.

Activa't! Fes salut al CIES

‘Aquest Nadal, regala’t CIES’ és el nom de la campanya, que apropa la ciutadania a les 17 activitats esportives dirigides que es duen a terme a l’equipament, repartides en 87 sessions i que es despleguen de dilluns a dissabte en una àmplia franja horària: des de les 07.00 a les 22.00h. A més, també s’ofereix la possibilitat de començar a posar-se en forma amb la guia dels tècnics a la sala de fitness o bé relaxar-se a l’espai hidrotermal.

La jornada de prova “és una manera d’obrir les portes del CIES a tothom, per a que vingui a provar què és fer activitat física en aquest equipament. És una bona manera d’autoregalar-se o de regalar a algú en aquestes dates una experiència per iniciar el 2022 de manera activa, saludable i amb bons hàbits”, explica el tècnic d’esports Gerard Franch.

Gerard Franch, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Martorell

Els interessats en rebre informació i aconseguir aquest dia de prova, s’hauran d’adreçar a l’oficina del mateix centre, on rebran tota la informació relacionada amb els serveis i activitats del CIES i de qualsevol altra activitat del Patronat. El CIES és al carrer de Gelida s/n, i l’horari d’atenció a l’usuari és de dilluns a divendres de 07:00 a 21.00h, i el dissabte de 09.00 a 19:30h. El telèfon de contacte és el 93 774 26 26 i el seu web, http://patronatmartorell.cat/.

El CIES disposa d’una àmplia oferta d’activitats esportives per als seus usuaris: ciclisme indoor; estiraments i abdominals; body power; sumba; TBC; GAC i GAC Express; Circuit de trainning; Cross & CIES; Pilates; Aeròbic; 3X16 FIT; Tai-xí; Ioga; Step; Dance Remember i Càrdiobox. Es pot consultar aquí la programació.

Activa't! Fes salut al CIES