El Circ Històric Raluy s’acomiada de Martorell després de quatre dies de funcions

3242
Circ Raluy a Martorell
Circ Raluy a Martorell

El Circ Històric Raluy ha muntat la carpa a Martorell durant quatre dies per presentar al municipi el seu darrer espectacle FORTIUS!. Des del dijous 11 de maig fins al diumenge 14, amb doble sessió el cap de setmana – la companyia circense ha presentat en sis funcions un show de diversió i espectacle a parts iguals.

En un ambient que trasllada a l’època daurada del circ, la companyia Raluy ha ofert actuacions de dues hores que han fet gaudir per igual a grans i petits. Pallassos, malabaristes, acròbates i equilibristes, entre d’altres, han conformat un espectacle que combina el món d’avui amb la més antiga tradició del circ.

Després de molts anys sense aturar-se a Martorell, finalment el Circ Ruly va decidir visitar el nostre municipi. Per a Sergi Corral, regidor de Cultura, qui també ha assistit a una de les funcions, l’estada de la companyia a Martorell ha estat un èxit. “Dona gust veure un espectacle familiar de qualitat i en el qual la gent de Martorell s’hi ha volcat aquests dies. Celebrem que hagin vingut i esperem que tornin ben aviat”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Una de les actuacions més celebrades pel públic ha estat el personatge de Bolybev, un pallasso acròbata que combina l’humor amb una gran destresa equilibrista. Carlos Raluy, creador de l’espectacle i mestre de cerimònies, explica la història d’aquest personatge que a Martorell ha realitzat les seves segones funcions, ja que es tracta de la incorporació més recent de la companyia.

Carlos Raluy, creador i mestre de cerimònies de l'espectacle FORTIUS!