L’INEF Barcelona es converteix en el campió de la final de rugby a 7 celebrada a Martorell

1688
Final rugby a 7
Final rugby a 7

L’INEF Barcelona s’ha proclamat el campió de la final de rugby a 7 femení que ha tingut lloc aquest matí al Complex Esportiu Torrent de Llops. Les barcelonines han vençut per 41 a 0 el Barcelona Universitari (BUC) i han aconseguit el primer lloc d’aquesta competició.

Sis equips han participat en aquest torneig, que promou la Federació Catalana de Rugbi i que aposta pel rugby a 7, amb la meitat de jugadores que en la modalitat convencional d’aquest esport. Els sis participants han estat, a banda de l’INEF Barcelona i el BUC, el Club Rugby Sant Cugat, el Rugby Club Martorell, el GEIEG i el Barcelona Enginyers.

Dividits en dos grups de tres equips cadascun, els sis conjunts han disputat una lliga prèvia abans de les finals. El RC Martorell, integrant del grup A, ha perdut per 32-0 contra l’INEF Barcelona i per un ajustat 17-12 davant el CR Sant Cugat. En el grup B, el BUC s’ha imposat per 19 a 22 al GEIEG i per 0-30 al BER i s’ha convertit en el primer d’aquest grup.

En el torn de les finals, els tercers de cada grup s’han enfrontat, amb un resultat d’empat a 12 entre les martorellenques i el BER, un resultat que ha desempatat l’equip de Barcelona. En la final de segons, el GEIEG s’ha imposat per 7 a 15 al CR Sant Cugat. En la gran final, l’INEF no ha donat opció al BUC i per un contundent 41 a 0 ha alçat la copa de campiones del torneig de rugby a 7.