El Círcol omplirà La Vila d’activitats en família durant el mes de juliol

4050
Taller de bombolles
Taller de bombolles

El Centre de Serveis a les Entitats El Círcol ha programat tot un seguit d’activitats familiars per als dimecres del mes de juliol, a les 19.00h, a la plaça de la Vila. D’aquesta manera, la Regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació torna a dinamitzar, per segon any consecutiu, l’oferta lúdica al nucli antic.

“Són espectacles, tallers i activitats pensades per als nens, però també per als pares, perquè puguin fer coses conjuntament. A l’estiu, més enllà dels casals i les activitats organitzades per l’ajuntament, la tarda quedava una mica descoberta i és important que els nens tinguin alguna activitat, encara que sigui de manera molt puntual”, apunta la regidora de Participació, Míriam Riera.

Míriam Riera, regidora de Participació

Dimecres, 5 de juliol, es farà un taller de bombolles, el 12 de juliol l’espectacle infantil Pista que vinc de la companyia Tot Circ, el 19 de juliol teatre al carrer amb Una d’aventures i el 26 de juliol Gelicadabra, un espectacle de màgia itinerant. Les activitats s’iniciaran a les 19.00h, dues hores més tard respecte l’any passat, per tal d’evitar les hores de més calor.

“Repetim alguna de les activitats que l’any passat van funcionar molt bé, com ara el taller de bombolles. D’altres són readaptades amb alguna novetat o directament noves. L’any passat la programació va anar in crescendo, a mesura que vam anar fent les activitats s’hi van sumar més famílies”, diu Riera.

La regidora recorda que “des del primer moment que El Círcol es va recuperar i es va instaurar el Centre de Serveis a les Entitats, ens vam proposar contribuir a dinamitzar La Vila. És cert que els botiguers ja fan activitats, però pensàvem que un dels objectius d’obrir un espai tan emblemàtic com El Círcol era donar vida al barri”.

Míriam Riera, regidora de Participació

“Ens agradaria que la programació fos més estable, però realment no donem a l’abast i tampoc és la nostra funció. Per tant, anirem fent píndoles en moments concrets, sempre d’acord amb els botiguers de La Vila, per no trepitjar-nos i per aconseguir, entre tots plegats, fer una programació d’interès per a tota la població”, puntualitza.

Míriam Riera, regidora de Participació
Estiu a El Círcol
Estiu a El Círcol