El Club Bàsquet Martorell suspèn el seu torneig cadet i la resta d’activitats

537
Torneig bàsquet mini Vila de Martorell
Torneig bàsquet mini Vila de Martorell

El Club Bàsquet Martorell ha suspès totes les seves activitats fins a nou avís, tenint en compte el moment pandèmic actual. El 20è Torneig Vila de Martorell de bàsquet cadet, que s’havia de celebrar el 27, 28 i 29 de desembre, ha estat una de les principals activitats afectades. Igualment s’han suspès els entrenaments de tots els equips fins a nova ordre, i l’activitat de la Cistella Solidària.

La 20a edició del Torneig Vila de Martorell de bàsquet cadet haurà d’esperar, un any més. Així com ja va succeïr al desembre de 2020, enguany s’ha tornat a suspendre per la irrupció de la sisena onada de coronavirus, amb la gran propagació de la soca Òmicron.

“Es tracta d’un torneig amb vuit equips, entre categoria femenina i masculina, amb tot el que això comporta d’arribada dels jugadors, famílies, entrenadors i molta gent de fora que ve a veure’l, perquè té molt de nivell. Tot plegat genera massa possibilitats de contacte”, destaca el director tècnic del club, Felipe Aparisi.

Felipe Aparisi, director tècnic del CB Martorell

El club ha determinat suspendre el torneig, així com els entrenaments de tots els seus equips -almenys fins passades les festes- i l’activitat de la Cistella Solidària a benefici de la Creu Roja, prevista per al dia 3 de gener.

Aparisi destaca que el primer equip que podria tornar als entrenaments i a la competició el 2022 podria ser “el sènior masculí de Lliga EBA, ja que la competició depèn de la Federació Espanyola”. El director tècnic fa un repàs de les activitats suspeses, però ressalta en positiu que “almenys fins ara n’hem pogut fer algunes, com la xocolatada per als més petits i l’equip Specials, i una campanya a favor de La Marató de TV3, en què van col·laborar l’equip de Lliga EBA i els femenins”.

Felipe Aparisi, director tècnic del CB Martorell

Aparisi ha afegit que “des del club hem esperat fins el darrer moment per veure si podíem tirar endavant les activitats, però les circumstàncies actuals de la pandèmia són les que són, i la Federació Catalana ja havia aturat les activitats que tenia preparades. Per tot plegat, hem pensat que el millor era prevenir pel que pugui venir a partir d’ara”.