L’Hoquei Patins Martorell presenta el seus equips per a la nova temporada

643

El Club Hoquei Patins Martorell ha encetat la nova temporada 2023-24 amb una gran presentació a les Instal·lacions Esportives Municipals. Els martorellencs continuen creixent, tenint aquest any 7 conjunts. En un acte ple de directius, de nens i amants de l’esport; també han comparegut l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó. A la prèvia ha jugat l’equip júnior -la novetat- amb una victòria per 4-2.

Hi ha hagut alguns canvis als darrers mesos. El club va viure el passat març un relleu en la seva junta directiva i Marta Estébanez, qui era la presidenta, va deixar el càrrec després d’un mandat molt fructífer. Amb l’entitat consolidada a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM), Rubén Laplana s’hi va posar al capdavant per donar-hi continuïtat i seguir creixent com a club martorellenc.

Laplana es mostrava molt content: “Han vingut els equips i hem de donar les gràcies al Barberà del Vallès que ens ha ajudat en totes les categories menys el sènior, que ja ha debutat a Tercera Catalana. Amb el primer equip estem contents perquè van millorant i van començar la temporada passada”.

Rubén Laplana, president del Club Hoquei Patins Martorell

A més, el president ha parlat dels reptes que té l’entitat per aquest nou curs: “Tenim set equips, des de prebenjamí fins a sènior. Aquest any hem ampliat amb el júnior. Som uns seixanta nens. Volem aconseguir mantenir els equips, amb nens que aprenguin a patinar i tenir una bona base per anar creixent. Principalment, l’escola la fem perquè els nens aprenguin a patinar i si els agrada se’ls enfoca per jugar a hoquei”.

Rubén Laplana, president del Club Hoquei Patins Martorell

Al nou equip júnior, d’altra banda, aquesta temporada jugarà Noa Cobo. La jugadora és ambaixadora de Martorell i ha guanyat diversos títols en altres conjunts. Aquest any ha tornat a casa. La presentació s’ha tancat amb l’entrega d’un obsequi pels diferents esportistes del Club Hoquei Patins Martorell, des dels més petits als més grans.