El Club Volei Martorell, més femení que mai, presenta els seus cinc equips a les IEM

575

El Club Volei Martorell, més femení que mai, ha presentat aquest diumenge a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM) els cinc equips en competició que té aquesta temporada 2015-2016. L’entitat presidida per Paco Pérez Peinado ha donat a conèixer les seves esportistes amb la presència de la regidora d’Esports, Belén Leiva, i els regidors Lluís Amat i Cristina Dalmau.

Els conjunts del Club Volei Martorell són l’aleví (que competeix al Consell Escolar del Baix Llobregat), l’infantil (entrenat per Frank Argüelles i Laura Pedraza), el cadet i el juvenil (dirigits per Jesús Pérez i Olga Marín), tots ells femenins. El cinquè equip és el de veterans.

La novetat d’enguany és l’absència d’equips sèniors. La manca de jugadors i jugadores d’aquesta edat obligava el club a prendre la decisió de renunciar-hi i retirar de la competició l’equip sènior femení, que ja havia estat inscrit al grup tercer de Tercera Divisió.

L’esport contra la violència masclista

La desfilada d’equips ha clos amb la lectura del manifest institucional i del món de l’esport amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, al qual s’hi ha adherit l’Ajuntament de Martorell.

A través del manifest, la regidora Leiva ha assegurat que “la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball cooperatiu que ens permetin construir conjuntament dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes. Treballarem per construir una societat democràtica, moderna i igualitària que faci front a la violència masclista i les desigualtats entre homes i dones”.