Els viveristes del Molí Empresa SCP Maser Services obren la seva seu al carrer Cervelló

1211

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Lluís Amat, han assistit, aquest matí, a la inauguració de la seu d’SCP Maser Services (Cervelló, 4). Aquest projecte empresarial, dedicat a la gestió de comunitats de veïns, va néixer al Viver del Molí Empresa i, fruit d’una subvenció municipal, ha pogut obrir la seva seu.

Fonollosa ha explicat que “aquesta inauguració acaba complint tot allò que pretenem des de l’Ajuntament. És una empresa que va començar a caminar des del Molí Empresa, que ha aprofitat les línies de subvenció que oferim des de l’Ajuntament per tirar endavant el seu projecte empresarial i amb aquesta obertura inicia la seva iniciativa empresarial de manera autònoma”.

L’alcalde ha apuntat que “obrir una empresa nova no és fàcil i l’Ajuntament sempre serà al costat d’aquests emprenedors que volen iniciar el seu projecte”.

Juan Antonio Gámez, responsable de SCP Maser Service, ha agraït “el suport de l’Ajuntament i de l’equip humà del Viver del Molí Empresa que m’ha acompanyat en tota l’aventura emprenedora, fins a poder obrir el meu propi local a peu de carrer”.

Pla d’ajuts a les empreses

Amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i donar suport a les empreses i als treballadors en situació d’atur, el passat mes octubre, l’Ajuntament de Martorell va lliurar una subvenció de 2.500 euros a l’empresa SCP Maser Service i a Titus Land SL per contracte laboral amb una durada d’un any i jornada complerta a persones sense feina. En el cas que la durada del contracte sigui superior a un any, la subvenció s’incrementarà en 100 euros per cada mes sencer addicional, sense que l’import total de la subvenció pel període d’un any i els mesos addicionals pugui ser superior a 3.500€.

Aquest pla d’ajuts a les empreses està adreçat a aquelles empreses, entitats sense ànim de lucre, empreses d’inserció o centres de treball, amb domini social a Martorell amb anterioritat a l’1 de gener de 2015 i amb una plantilla que no sigui superior a 150 persones treballadores.