Presentacions dels equips del Club Voleibol i la secció de pàdel del CN Martorell

791

La secció de pàdel del Club Natació Martorell presentarà aquest diumenge (12.00h, CE La Vila) els cinc equips que prenen part en la Lliga Interclubs PadelCat. Amb tres conjunts masculins i dos femenins, l’entitat martorellenca repeteix per quart any consecutiu en aquesta competició. Abans, però, havia competit a la lliga de la Federació durant tres temporades, set cursos seguits de pàdel a Martorell.

El Club Volei Martorell, més femení que mai, presentarà aquest diumenge (12.00h, IEM) els cinc equips en competició que té aquesta temporada2015-2016. En aquest curs, els equips que presenta l’entitat són l’aleví (que competeix al Consell Escolar del Baix Llobregat), l’infantil (entrenat per Frank Argüelles i Laura Pedraza), el cadet i el juvenil (tots ds dirigits per Jesús Pérez i Olga Marín), tots ells femenins. El cinquè equip és el de veterans.

Oportunitat pel Club Bàsquet

En bàsquet, a la Lliga EBA, el CB Martorell rep diumenge (18.00h, pavelló esportiu municipal) al Pardinyes Lleida amb la intenció de mantenir-se forts a casa. L’equip de Xavier Garcia obre la segona volta de la primera fase de la competició on els martorellencs han de mantenir intactes les seves opcions d’acabar entre els cinc primers classificats.

El CB Martorell busca trobar la regularitat a casa on ha guanyat dos partits dels quatre que ha disputat, el darrer davant el Santfeliuenc. Amb el dubte de Mario Fuentes, amb molèsties,

En waterpolo, a Primera Divisió Catalana, l’absolut masculí del CN Martorell, reforçat per dos triomfs seguits, rep al CN Vallirana dissabte (12.30h, CE La Vila). També en waterpolo, l’absolut femení visita la piscina del CN Vallirana, dissabte (18.30h).

Duel pel liderat del Club Handbol

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell té la possibilitat dissabte (16.00h) d’arrebatre el liderat al CH Cerdanyola si venç al primer classificat del grup. Els martorellencs, que van perdre en el darrer compromís a domicili, s’enfronten a l’únic equip de la categoria que manté la imbatibilitat després de nou jornades.

En futbol, al grup vuitè de Tercera Catalana, el CF Martorell B té una visita molt compromesa diumenge (16.30h, CE Torrent de Llops) davant el Sector Montserratina, el líder de la categoria. L’equip d’Unai Martínez espera oferir la seva millor versió i plantar cara a un dels equips que lluitaran per pujar a Segona.

També en futbol, al grup dotzè de Tercera, el primer equip del CF Martorell juga dissabte (17.00h) al camp del Castellví de la Marca amb l’absència de quatre jugadors sancionats: Pujol, Heras, Trujillo i Colell. La principal novetat serà el debut de Fran B