El CN Martorell clou un Trofeu Massana que supera les set dècades d’existència

1254
75è Trofeu Massana
75è Trofeu Massana

La 75a edició del Trofeu Massana, que promou el Club Natació Martorell, ha posat punt i final aquest vespre amb l’entrega dels premis als millors esportistes de cada categoria. L’entitat que dirigeix Eva Rodríguez ha aplegat més de 100 participants que han nedat durant quatre divendres diferents proves. Kenya Jiménez i Manel Monsech han estat designats els millors esportistes del club en el trofeu més longeu de tots els que se celebren a Martorell.

Des de l’escola aquàtica i fins a la categoria absoluta, passant per prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i júnior, els 110 nedadors han disputat proves de 50 i 100 metres  de braça, crol, esquena i papallona, així com altres proves adaptades a les categories més baixes. És el cas de l’escola aquàtica, que ha nedat distàncies de 25 metres.

Premis repartits

Kenya Jiménez i Manel Monsech han estat els millors nedadors d’aquesta edició, una puntuació que es té en compte segons taules i barems iguals per a tots els participants. A banda, s’han lliurat els premis als nedadors més destacats de cada categoria.

75è Trofeu Massana
75è Trofeu Massana

Damián Capità i Cora de la Cruz han sigut els millors en la categoria prebenjamí, mentre que Iker Sierra i Judit Espejo ho han fet en benjamí. En aleví, Guillem Coll i Mercè Reynés s’han endut el primer premi, i els han seguit Martí Ezcurra i Janna Alcázar en infantil.

En les categories més altes, Manel Monsech i Lucía Gómez han guanyat el guardó en la categoria júnior, mentre que Jose Manuel Fernández i Míriam Monsech han tancat la classificació en absolut.

La presidenta de l’entitat, Eva Rodríguez, ha admès que el format que segueixen en les últimes edicions dóna més emoció a la cita.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

Els regidors Gerard Mimó i Rosa Cadenas han estat presents en la clausura del trofeu, que ha acabat amb un berenar per a tots els assistents.