El concert d’Abril Montmany suma 800€ en la lluita per la fibromialgia i fatiga crònica

1134

L’Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica de Martorell ha recaptat prop de 800€ en el concert benèfic que va fer dissabte la guanyadora del programa d’Antena 3 Tu cara me suena mini, Abril Montmany al Centre Cultural. La jove d’Hostalets de Pierola va entusiasmar a les més de dues-centes persones que van omplir la platea de l’auditori en una actuació organitzada per l’associació La Trampolina.

Abril Montmany, acompanyada d’una banda, va fer vibrar a un públic totalment entregat en el concert benèfic celebrat al Centre Cultural. En el repertori, la jove va presentar el seu disc Tot és possible i va imitar artistes i duets de l’escena musical mundial com Dani Martín i Amaia Montero, Cher i Sonny, Rihanna i Eminem, Juanes i Nelly Furtado, U2 i Mary J. Blige, Alicia Keys i Alejandro Sanz o Amy Winehouse.

David Romera, de l’associació La Trampolina, ha explicat que “va ser un concert molt complert on els assistents van sortir molt satisfets. Vam recaptar prop de 800€ que es destinaran a l’Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica de Martorell perquè segueixi fent accions en favor de la lluita contra aquesta malaltia”.