El curs de balls de saló per a majors de 55 anys engega dijous a l’Esplai d’Avis de Buenos Aires

1654
Ball de mantons El Progrés

Aquest dijous 16 de febrer començarà un nou curs de balls de saló per a majors de 55 anys inclòs en el programa Gent Gran Activa, impulsat per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament. De moment hi ha inscrites una vintena de persones, però encara queden algunes places disponibles. Les sessions es faran amb caràcter setmanal els dijous a la tarda a l’Esplai d’Avis de Buenos Aires.

La idea del curs va néixer d’una primera trobada de persones aficionades al ball de l’Esplai d’Avis, que va ser molt participativa. El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) va agafar el relleu organitzatiu i ara oferirà un cicle de sessions periòdiques els dijous, a les 17.30h.

La intenció és “practicar i millorar les tècniques de ball des d’un nivell molt bàsic, tot adaptant-se a la situació física i edat dels participants. És una bona manera de fer exercici, passar-ho bé i millorar la condició física i psíquica. També fa possible sociabilitzar amb altres persones grans”, explica el responsable de la Unitat per a la Gent Gran Activa de l’Ajuntament de Martorell, Alfred Rivera.

Darreres inscripcions
El curs s’adreça a persones de Martorell majors de 55 anys, siguin o no membres dels Esplais d’Avis. Les inscripcions són obertes a les Oficines d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM: Pavelló Esportiu Municipal (Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras, 1), el Centre Integral d’Esport i Salut CIES (carrer de Gelida, s/n), les Oficines del Patronat (plaça de la Vila, 27), el Complex Esportiu La Vila (carrer Mestres Gomila i Reniu, 1) i el Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11). El cost és de 5,7 euros al mes i es perllongarà més o menys en base a la resposta dels participants.