El femení del CN Martorell aixeca el teló de la nova temporada

1070
CN Martorell
CN Martorell

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell ha començat aquesta setmana els entrenaments de la pretemporada i ho fa amb quatre baixes respecte la plantilla del curs passat. El conjunt dirigit per Rafa López encara desconeix el calendari d’enguany i ha arrencat la pretemporada amb sessions dins i fora de l’aigua.

La plantilla martorellenca ha viscut canvis, i és que Coral Roda, Sara Peleja, Marta Aragón i Helena Ochionero han abandonat la disciplina del Club Natació Martorell. Mentre arriben les incorporacions, que el tècnic Rafa López està buscant en equips propers, l’equip ja ah saltat a l’aigua per tal de posar-se a to físicament.

Ell mateix exposa que esperen amb ganes la nova campanya i admet que es troben en un procés de reconstrucció de la plantilla: “La temporada es presenta amb ganes, encara hem de recuperar jugadores”.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Pel que fa al masculí, el club va anunciar el fitxatge de Manu Marcos com a entrenador del conjunt absolut i prenent el relleu a David Torilo. Però finalment no serà l’encarregat de fer-se càrrec de l’equip i l’entitat presidida per Eva Rodríguez segueix buscant-hi un substitut. Rafa López serà l’encarregat de dirigir l’absolut i el juvenil masculins mentre troben la peça de recanvi.