El PAS porta per primera vegada a l’estat The New Funk de la mà del londinenc Leonn

1906
Leonn and The New Funk
Leonn and The New Funk

Tot i que va obrir-se camí en la música com a bateria, ha estat el seu desdoblament com a cantant el que l’ha convertit en una de les figures emergents del soul fet a Londres. Leonn Marcel Meade, Leonn, és un fantàstic showman que ofereix un espectacle que sempre captiva l’audiència, amb un so orgànic i vibrant, desprenent soul i funk amb cada una de les notes musicals. El seu CD, Invisible Me, l’ha situat ja com una de les propostes més rellevants de l’anomenada New Funk Era.

Dissabte (22.30h) oferirà a Martorell un concert gratuït, a l’aire lliure, en el marc incomparable del pont del Diable com a teló de fons, dins l’equador del Festival PAS que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell.

Leonn estarà acompanyat per The New Funk, la seva banda habitual formada per músics de prestigi del Regne Unit i que actua per primera vegada a l’estat. Ens oferiran un merescut homenatge a les grans llegendes del funk i soul, des dels més clàssics com James Brown, passant per Stevie Wonder, i acabant amb el so inconfusible de Prince.