El Foment acull diumenge ‘Flautes Sonades’, un repertori musical familiar amb tocs d’humor

1262

Quatre flautistes, entre ells la martorellenca Mercè Miró, delitaran aquest diumenge 19 de febrer el públic d’El Foment (19.00h) amb Flautes Sonades. Un concert familiar de temes clàssics, tradicionals i contemporanis, amb tocs de màgia, bon humor i projeccions audiovisuals. L’entrada anticipada val 10 euros a la Llibreria Miró (c/Francesc Santacana, 12) i 12 euros a taquilla, una hora abans del concert.

Anna Sánchez, component de la formació, buscava flautistes de diferents generacions que l’ajudessin en el seu treball final de màster. Va cercar en Serafí Casanovas, l’Aina Pérez i la Mercè Miró, i així va néixer el projecte musical Flautes Sonades.

“Som quatre flautistes que interpretem dalt l’escenari quatre personalitats diferents, coincidents amb les dèries i cabòries de les nostres respectives generacions”, ha avançat Mercè Miró.

L’espectacle, embastat pel director Joan Castells, barreja la música amb petits diàlegs, tocs d’humor, complicitat amb el públic i un màpping complementari. Segons Miró, “el repertori és molt amable, amè, variat i per a tots el públics. Des de Mozart a Coldplay, per gaudir en família”.