‘El geni del temps’, teatre màgic de Toni Cors per explicar la història de la humanitat

737
Toni Cors
Toni Cors

Humor, teatre, malabars i màgia es fusionen per traslladar l’espectador als enginyosos mons de fantasia de la mà d’un geni, en Toni Cors. El mag actuarà aquest dimarts, 2 de gener, a les 18.30h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural amb l’espectacle El geni el temps, inclòs dins la programació de La Màgia del Nadal del Nadalem.

El geni el temps farà que els espectadors descobreixin a través de les vivències d’un geni que ja ha viscut milers d’anys, les diferents etapes de l’evolució de l’ésser humà, segons ha explicat Toni Cors. Un recorregut explicatiu i didàctic per la prehistòria, l’edat antiga, mitjana, moderna i contemporània on, a més, coneixeran la importància dels cinc elements, les forces que mantenen l’equilibri de l’univers i que els genis controlen.

Toni Cors, mag

Toni Cors es dedica a la màgia des de fa més de 20 anys. Campió d’Espanya en la modalitat de Màgia General, premi atorgat por la SEI (Sociedad Española de Ilusionismo) i amb diversos premis nacionals, ha presentat els seus espectacles per tot l’estat i altres països europeus. Cors, tal com ell mateix ha definit, fa una màgia “dinàmica, moderna, elegant en la presentació i sense ridiculitzar l’ajudant o el públic que hi col·labora”. Els espectacles de Toni Cors són una aposta segura.

Toni Cors, mag

Les entrades per anar a veure El geni del temps de Toni Cors aquest dimarts, 2 de desembre, a les 18.30h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural costen 4 euros a taquilla. L’entrada anticipada val 3 euros general i 2,5 euros per al públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 anys o pensionista. Es poden aconseguir als punts d’informació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Per als menors de 12 anys l’espectacle és gratuït, però cal que recullin la seva invitació als punt de venda.

Toni Cors