‘El Show de Pere Rafart’, un espectacle d’il·lusionisme innovador i còmic que s’allunya de la màgia més clàssica

1084

La Màgia del Nadal continua aquest cap de setmana amb El Show de Pere Rafart que tindrà lloc dissabte, 30 de desembre, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Aquest espectacle s’allunya de la màgia clàssica i ofereix efectes poc comuns, tots ells guiats de la mà de l’humor.

En la funció que oferirà a Martorell, l’il·lusionista solsonès oferirà una actuació innovadora i poc tradicional, on el públic serà part important en el transcurs de la funció. L’espectacle compta amb trucs de màgia, però també conté altres tipus d’efectes que es basen, per exemple, en l’observació o l’expressió corporal. “En un dels jocs, endevino un objecte que un membre del públic m’amaga a través dels seus gestos. Es tracta d’improvisació pura, ja que cada persona actua d’una manera diferent”.

Pere Rafart, il·lusionista

Nascut a Solsona al 1980, Pere Rafart va iniciar-se al món de la màgia als 17 anys i fa tres que se’n dedica de manera professional. Aquest 2017 ha guanyat el premi Memorial Ascanio, un dels guardons amb major reconeixement dins el món de la màgia que atorga la Societat Espanyola d’Il·lusionisme.

Rafart dedica gran part del seu temps d’assaig en crear nous efectes i trucs, un dels motius pels quals s’allunya força de la màgia clàssica de caixes i espases. “El meu és un format de màgia bastant còmic, amb molta participació del públic i amb molta improvisació” apunta Rafart.

Pere Rafart, il·lusionista

Venda d’entrades

Les entrades per anar a veure El Show de Pere Rafart aquest dissabte, 30 de desembre, a les 18.30h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural costen 4 euros a taquilla. L’entrada anticipada val 3 euros general i 2,5 euros per al públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 anys o pensionista. Es poden aconseguir als punts d’informació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Per als menors de 12 anys l’espectacle és gratuït, però cal que recullin la seva invitació als punt de venda. Consulteu programació Nadalem.