El grup belga VGP adquireix una parcel·la industrial al polígon de Can Bros

493

El grup promotor belga VGP ha adquirit una parcel·la industrial de 20.000 metres quadrats a Martorell, una operació que ha estat assessorada per la consultora Colliers. El volum total de la inversió ascendirà a nou milions d’euros. Els plans de VGP passen per desenvolupar un nou projecte logístic-industrial sobre la parcel·la, situada al costat del nou desenvolupament logístic del polígon de Can Bros, on es troben grans empreses com FERCAM, Beter o Truck & Wheel. Es tracta d’una zona industrial consolidada, a menys de 30 quilòmetres de Barcelona i connectada amb el port, l’aeroport, l’A-2 i l’AP-7.

L’operació s’emmarca en l’estratègia del fons belga d’expandir la seva cartera de producte a Espanya on compta amb més d’un milió de metres quadrats de sòl net en els quals es desenvolupen actualment nou parcs logístics i industrials ubicats a Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Còrdova, Bilbao i Saragossa.

“Martorell és un emplaçament excel·lent, no només per les seves magnífiques connexions cap a Barcelona, França i la Península Ibèrica, sinó també, pel marcat caràcter industrial del seu entorn i la seva proximitat als grans pols de consum”, comenta Joan Lacosta, Country Manager de VGP Spain.