El Martorell Pàdel Club comença el curs amb una nova escola de competició

838

El Martorell Pàdel Club ha engegat en aquesta nova temporada l’escola de competició, dirigida per Pau Quílez i Marc Quílez. S’enfoca en entrenaments en grups reduïts, millorar la tècnica i la tàctica dels participants, així com a fer-los millorar en la seva presa de decisions i que suposarà una escola prèvia als partits de la lliga en què hi prendran part.

Dirigida als més joves, els germans Quílez acompanyaran els seus membres i els faran fer un pas endavant en la seva formació com a jugadors de pàdel. Amb uns 115 jugadors a l’escola, el club ha decidit que prop d’una vintena entrin a formar part d’una escola on l’objectiu serà una lliga catalana més competitiva i que els prepari en la seva formació.

El responsable Pau Quílez ha explicat que aquesta nova escola ajudarà a fer un “salt en la qualitat” dels entrenaments i del rendiment dels jugadors, “creiem que el que fan aquests entrenaments és motivar-los”.

Pau Quílez, entrenador Martorell Pàdel Club

La presència de Marc Quílez, integrant del rànquing dels 50 millors jugadors del món, ajudarà el club i els alumnes de l’escola, així com a la resta d’entrenadors per sumar en tots els aspectes. “Suposa enriquir els alumnes i el club en general”, ha apuntat Pau Quílez.

Pau Quílez, entrenador Martorell Pàdel Club

Pau Quílez ha exposat que la decisió de tirar endavant aquesta nova escola respon a les necessitats dels jugadors. El seu nivell ha crescut, poden fer “un pas endavant” a l’hora de formar-los i preparar-los per a reptes més exigents i tot començarà en els entrenaments

Pau Quílez, entrenador Martorell Pàdel Club

El club ha adaptat les sessions d’una hora i mitja a la resta de categories per encabir tots els esportistes i que puguin preparar els seus partits.