La FHSJDM guardonada com a ‘Millor hospital en costos hospitalaris’ dels premis BSH

1077

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha estat guanyadora del Premi Best Spanish Hospitals Awards (BSH) en la categoria ‘Costos hospitalaris’ com a millor hospital dins del seu grup (hospitals bàsics i comarcals). També ha estat finalista en la categoria ‘Processos no quirúrgics’. Els Premis BSH, que celebren la seva quarta edició, reconeixen els millors hospitals per l’atenció al pacient i la seva gestió sanitària, sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA).

La gala d’entrega va tenir lloc el 29 de setembre al Teatre Camps Elisis de Bilbao i va comptar amb la presència de la directora infermera de la FHSJDM, Miriam Algarra, que va recollir el guardó. Es tracta d’uns premis valorats pel sector sanitari espanyol ja que destaquen els millors resultats de gestió sanitària i de qualitat assistencial.

L’edició d’enguany ha reunit a un total de 140 hospitals, 76 d’ells públics i 64 privats. Catalunya ha estat la comunitat amb més nombre d’hospitals participants, amb 37 centres, seguida de Madrid i Andalusia, amb 25 centres cadascuna;  Comunitat Valenciana amb 20 centres; Canàries amb 13 centres; País Basc amb 6; Castella i Lleó i Múrcia amb 3 cadascuna i Aragó, Astúries, Castella-La Manxa i Galícia amb 2. Pel que fa a premiats, Catalunya ha estat la comunitat amb un major nombre de guardons, un total de 21.

Best Spanish Hospital Awards

Els Premis Best Spanish Hospitals Awards estan organitzats per les empreses Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d´indicadors útils per a la gestió  sanitària, i Asho, líder nacional en la prestació de serveis de codificació d’altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris.