El Martorell Pàdel Club i Creu Roja Baix Llobregat Nord faran pinya per recollir aliments

705

El Martorell Pàdel Club promou aquest dissabte la tercera edició del Torneig Solidari de Pàdel en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord. L’entitat martorellenca recupera aquesta jornada després d’un any sense celebrar-se i ho fa per recaptar aliments per a les famílies que ho necessitne i amb les quals col·labora l’entitat humanitària. El darrer torneig solidari que va celebrar-se va assolir una tona d’aliments recollits, el que, en l’edició 2017, s’ha convertit en l’objectiu central de la jornada de pàdel de dissabte.

El club martorellenc ha tornat a apostar per ajudar l’entitat humanitària en la recollida d’aliments i el torneig d’aquest dissabte tancarà una setmana de donacions al Complex Esportiu La Vila. Des del passat dilluns i fins demà, Creu Roja Baix Llobregat Nord ha instal·lat una caixa per tal que els usuaris de la instal·lació esportiva donin la quantitat d’aliments que desitgin. Dissabte, els participants al torneig col·laboraran en aquesta recollida amb la seva inscripció. La integrant de la junta directiva del Martorell Pàdel Club, Marta Díaz, anima a participar durant la setmana i també en la jornada de dissabte.

Marta Díaz, membre de la junta directiva del Martorell Pàdel Club

Enguany, els esportistes que prenguin part en aquest torneig col·laboraran amb 3kg d’aliments, així com els 10€ que suposen el cost de la inscripció al torneig. En el cas de la categoria mixta, el preu de la inscripció serà de 5€, en tractar-se de menys parelles, però la quantitat d’aliments serà la mateixa que en les anteriors.

Torneig per a tots els gustos

La cita d’aquest cap de setmana estarà dividida en tres categories: la mixta encetarà el torneig, a partir de les 9.00h, mentre que la masculina i la femenina es disputaran a partir del migdia i fins la clausura de la jornada. L’objectiu del club, ha dit Díaz, és “superar la tona d’aliments, volem provar si som capaços d’aconseguir-ho després d’estar un any sense celebrar aquest torneig”.

Marta Díaz, membre de la junta directiva del Martorell Pàdel Club

Díaz ha explicat que aquest serà el primer torneig solidari que organitza el Martorell Pàdel Club des de la seva creació i ha parlat de la “il·lusió que ens mou a tornar a organitzar aquesta cita”.