El Martorell Pàdel Club recull 800kg d’aliments en el torneig solidari en favor de Creu Roja

972
Torneig solidari Martorell Pàdel Club
Torneig solidari Martorell Pàdel Club

La jornada de pàdel solidari que ha tingut lloc aquest matí al Complex Esportiu La Vila s’ha tancat amb la recollida de 800kg d’aliments per part del Martorell Pàdel Club. L’entitat presidida per Anna Puentes, que ha celebrat avui la tercera edició del torneig solidari de pàdel, ha recaptat uns 800kg d’aliments. Aquesta quantitat s’ha recaptat entre les aportacions dels participants i el que el club ha lliurat a través de les inscripcions dels esportistes.

En total, 48 persones han pres part en la competició, que incloïa tres categories. La categoria mixta ha obert la jornada de pàdel solidari, amb uns 28 participants en aquesta modalitat. El torn de les parelles barrejades s’ha allargat fins al migdia, fins a l’hora de dinar. A partir de les 14.45h ha començat la competició per a les parelles masculines i femenines.

Els participants en les categories masculina i femenina han tancat una jornada que ha acollit els participants, cridats per la vessant solidària d’aquesta cita, no pas per la competitiva. Els esportistes que hi han pres part aportaven 10€ com a inscripció (5€ les parelles mixtes) i 10kg d’aliments.

El torneig d’avui ha posat punt i final a la setmana de recollida d’aliments que ha tingut lloc durant tota la setmana al Complex Esportiu La Vila, on Creu Roja Baix Llobregat Nord va instal·lar-hi una caixa perque els abonats a l’equipament poguessin fer la seva aportació.

La xifra, 800kg

El Martorell Pàdel Club ha assolit la xifra de 800kg d’aliments recollits. Aquest guarisme inclou els aliments que els esportistes han aportat, així com els aliments que des del club s’han comprat amb els diners de les inscripcions al torneig. Creu Roja Baix Llobregat Nord ha recollit aquest matí els aliments que han portat els jugadors del torneig i el club lliurarà a l’entitat humanitària el que ha adquirit gràcies a les inscripcions dels participants.

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports Belén Leiva i d’altres regidors del consistori han estat presents durant el matí, així com l’expresident de Creu Roja Baix Llobregat Nord Santi Sánchez.