El martorellenc Eric Garcia Martret jugarà al Manchester City a partir d’aquest juliol

4314
Eric Garcia Martret. Foto: El Periodico
Eric Garcia Martret. Foto: El Periodico

El central del cadet A del Futbol Club Barcelona, Eric Garcia Martret, començarà el proper 17 de juliol la pretemporada al Manchester City. El martorellenc, un dels futbolistes més prometedors de la cantera blaugrana, marxarà a Anglaterra per millorar la seva progressió esportiva. El Barça rebrà gairebé dos milions d’euros en concepte de clàusula i drets de formació pel jove futbolista.

Eric Garcia va començar a jugar a Martorell, però el FC Barcelona es va fixar amb ell aviat per les seves característiques com a central similar a Gerard Piqué. Ha passat per totes les categories inferiors del club blaugrana. L’inici de temporada va ser complicat pel martorellenc, ja que al setembre es va trencar els lligament del turmell esquerra en un entrenament amb la selecció espanyola. En reincorporar-se, va acabar proclamant-se campió d’Europa sub-17 al mes de maig.

Representat per Carles Puyol i Iván de la Peña, el Barça li va oferir fitxa de juvenil, però Garcia Martret ha preferir emprendre l’aventura anglesa per millorar les seves condicions esportives i econòmiques.