L’AMCAM puja diumenge a Montserrat i honora al patró dels vehicles a motor

1804
Benedicció Sant Cristòfol
Benedicció Sant Cristòfol

La secció Clàssic Vespa de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) organitza aquest diumenge, 9 de juliol, la 9a Pujada a Montserrat i la 6a Benedicció de Sant Cristòfol. L’entitat està celebrant enguany el seu 25è aniversari.

Diumenge, 9 de juliol, a les 8.00h, faran la concentració de les motos Vespa i l’esmorzar al local social de Ca n’Oliveres. A partir de les 9.30h, iniciaran la ruta cap al Monestir de Montserrat passant per Olesa de Montserrat, Vacarisses, Castellbell i el Vilar, Marganell, Can Massana i Monestir de Montserrat. La tornada la faran directa per Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Les Carpes i Martorell, amb reagrupament a la plaça de les Hores, a les 12.45h, per anar tots junts a la benedicció de Sant Cristòfol que es farà a la plaça de l’Església, segons explica el president de l’AMCAM, Mario Céspedes.

Mario Céspedes, president AMCAM

Després de la missa dominical, Manuel Roig, mossèn de la parròquia de Santa Maria, sortirà a beneir la comitiva de cotxes i motocicletes en un acte simbòlic per honorar Sant Cristòfol, patró dels vehicles a motor. A Martorell, la festa es va recuperar ara fa sis anys i, segons Mario Céspedes, té els seus adaptes entre la gent gran, però costa sumar-hi públic jove. Per això han volgut fer coincidir la 9a Pujada a Montserrat el mateix dia.

Mario Céspedes, president AMCAM

Les inscripcions per participar a la 9a Pujada a Montserrat i a l’esmorzar a Ca n’Oliveras es van obrir dijous al local de l’entitat. També es pot fer via telefònica al 609 738 447 o el 629 489 069.

Benedicció Sant Cristòfol
Benedicció Sant Cristòfol