El martorellenc Yeray Guardia posa rumb a la UD Ciutat d’Eivissa

1023

El jugador martorellenc Yeray Guardia s’ha convertit en jugador de l’Eivissa de Segona Divisió B. El conjunt balear s’ha fet amb els serveis del porter martorellenc, que hi arriba procedent de l’Alcalá de Guadaíra FS, del grup 5 de la mateixa categoria. El seu pas per Sevilla va acabar el mes de desembre de 2021 i amb la nova temporada en marxa, ha decidit posar rumb a la illa balear.

Guardia arriba a un equip que durant gran part de la temporada 2021-2022 ha lluitat per entrar dins dels quatre primers llocs de la taula i ser un dels candidats a l’ascens. I és, precisament, l’ascens, l’objectiu que s’ha marcat per a aquesta campanya.

Ell mateix exposa que es tracta d’un projecte atractiu, “és un projecte ambiciós i guanyador” d’una aventura que té ganes de començar, i no amaga la seva il·lusió per assolir la fita que s’ha marcat l’equip.

Yeray Guardia, jugador UD Eivissa

Alcalá de Guadaira ha estat la seva darrera experiència i hi va arribar procedent de l’Atlético de Mengíbar, a Segona Divisió, després del seu pas per Catalunya i el Gran Canaria a Primera Divisió i haver-se format al FC Barcelona. Tot aquest bagatge, ha exposat, serà un dels seus punts forts a l’hora d’encarar aquest nou curs: “l’experiència és un punt i tot el que pugui aportar ho faré, per començar amb el meu caràcter guanyador”.

Yeray Guardia, jugador UD Eivissa

Sobre la Segona Divisió B ha posat sobre la taula com s’està enfortint com a categoria i creu que els jugadors que hi estan arribant l’estan fent millor temporada rere temporada. “Hi ha un nivell enorme i estic content perquè estaré al grup de Catalunya i seré prop de casa”, ha confessat.

Yeray Guardia, jugador UD Eivissa

Christian Rodríguez, David Ruiz i Alex Llamas són, juntament amb Guardia, les primeres cares noves que ha anunciat el club balear, que a més ha fitxat Jose Fernàndez com a tècnic.