El masculí de waterpolo del CN Martorell guanya i fa un pas de gegant per a l’ascens

544

L’absolut de waterpolo del CN Martorell va imposar-se dissabte al WP Figueres (15-10) i ha fet un pas importantíssim cap a l’ascens a Primera Divisió. Els martorellencs van guanyar un partit que se’ls va complicar en excés, tot i començar-lo per davant i manar en el desenllaç. Els figuerencs van empatar el marcador en el segon quart, amb el 3 a 3, i van aprofitar el moment de dubtes dels martorellencs per donar al volta a l’electrònic fins al 4 a 6 al final del primer temps.

En la represa, els martorellencs van demostrar efectivitat per tornar-se a connectar. Els gols d’Ismael Abolafia i Iker Infantes van suposar el 6 a 6, tot i que els visitants van tornar a posar-se per davant, l’última vegada en el partit. L’últim quart va començar amb el 8 a 9 i els de Vigo, conscients que es jugaven dependre de sí mateixos per aconseguir l’ascens, van posar una marxa més en el seu joc i van allunyar-se de fins a cinc gols que va suposar el 15 a 10 definitiu. Per a l’entrenador de l’equip, Diego Vigo, l’equip va veure que el partit se’ls escapava de les mans, “el treball de tota la temporada ha estat a punt de marxar i han tret el caràcter” i creu que van reaccionar a temps.

Diego Vigo, entrenador CN Martorell

La victòria dels martorellencs, sumada a les del CN Igualada i el CE Picornell, els seus màxims perseguidors, els deixa a la primera plaça amb un avantatge de dos punts i només faltarà una jornada per disputar-se.

En clau femenina, segona victòria consecutiva del conjunt dirigit per Rafa López i segona, precisament, contra el GEIEG (13-10), el mateix rival que la setmana passada en el partit que va disputar-se dissabte al CE La Vila.

Doble triomf

Pel que fa al futbol, els primers equips del Club de Futbol Martorell van guanyar els seus respectius partits. En el cas del masculí, la plantilla dirigida per Javi Gómez va imposar-se diumenge a El Catllar (3-2) en un partit on va haver de remuntar un resultat advers. Els blanc-i-vermells van veure com el partit es complicava molt aviat, i és que els visitants van transformar el 0 a 2 en menys de mitja hora. En el segon temps, la reacció dels de Gómez va ser immediata i els gols d’Albert Garrido, Alfredo Trejo i en pròpia porteria dels tarragonins van capgirar el resultat com un mitjó. El tècnic Javi Gómez va apuntar a la poca solidesa com un dels errors de l’equip: “estic content pel resultat, no tant pel joc, hem fallat moltes ocasions”.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

Aquests tres punts deixa els martorellencs a quatre de distància dels llocs d’ascens a Superlliga. En femení, el primer equip blanc-i-vermell va guanyar l’AE Prat (1-4) amb dos gols d’Ainhoa Alonso i dos més de Magnòlia Castellnou i suma 13 punts, segueix a la penúltima plaça.

Cauen a la pista del líder

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell, que va caure dissabte a la pista del Palmer Mallorca (103-69). Els de Jordi Pi van veure’s superats per un conjunt balear amb molts punts i que vol fer-se amb la primera plaça. Tot i la reacció dels blaus, no van arribar a ajustar el marcador en el seu favor. L’entrenador blau, Jordi Pi, exposa que el resultat no és del tot just amb el que es va viure a sobre la pista. “Va haver molt d’esforç per part dels jugadors del CB Martorell i a aquestes alçades de la temporada són tercers i haurien de ser primers”, va confessar. Amb aquesta desfeta, els blaus sumen set triomfs i 14 derrotes.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre a la pista del FS Peñíscola (5-4), el líder de la lliga. Els de Víctor González van remuntar un 3 a 1 en contra i Imad Ruiz, el porter vermell, va empatar a dos minuts per al final. Però un minut més tard, Diego Sancho va transformar el 5 a 4 definitiu i va deixar els tres punts a casa.

En handbol, una de cada per als primers equips del Club Handbol Martorell. El masculí va perdre dissabte contra l’Handbol Igualada (24-28) en un partit on va poder puntuar gràcies a la reacció del segon temps, però en què l’actuació del porter anoienc va ser determinant per evitar-ho.

En femení, empat a 25 a la pista del BCN Sants per a les de Jordi Florenza. Tot i que van començar per davant a l’electrònic, les barcelonines van arribar a temps d’empatar el resultat i quedar-se amb un punt.