El Molí Empresa demana cinc cursos de formació ocupacional al SOC i n’obre la preinscripció

864

El Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner ha obert el període de preinscripcions a cinc cursos de formació ocupacional que ha sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya, i que estan pendents d’aprovació. Els cursos cobreixen àmbits tan variats com el sòcio-sanitari, el de la neteja, de pàgines web, de gestió administrativa i de comerç, i van dirigits a treballadors desocupats. Per inscriure’s cal omplir un full de preinscripció o bé fer la preinscripció online.

El Molí Fariner ha obert la convocatòria de preinscripció per a cinc cursos de formació ocupacional per a persones aturades sol·licitats al SOC, unes acccions que són finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Si el SOC en dóna el vist-i-plau, es desplegarien entre finals d’aquest 2015 i durant el 2016.

Es tracta d’un curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials (de 470 hores, amb certificat de professionalitat Nivell 2), un de Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals (250 hores, Nivell 1), un de Confecció i publicació de pàgines web (580 hores i Nivell 2), un de Gestió administrativa i financera del comerç internacional (680 hores i Nivell 3), i un d’activitats de venda (610 hores i Nivell 2).

Per participar en el procés de selecció, les persones interessades han de consultar els diferents programes en l’enllaç adjunt, valorar si es reuneixen els requisits previstos i omplir el formulari de preinscripció online, o bé adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner: Camí del Riu s/n, amb número de telèfon 93 775 31 01 i correu electrònic moliempresa@martorell.cat.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres entre les 10.00 i les 13.00h. Per omplir el full de preinscripció cal aportar documentació com ara el Currículum Vitae, còpia del DNI o NIE, còpia del full d’inscripció a l’Oficina de Treball i còpia del Títol i/o Certificat de formació que acrediti el nivell acadèmic requerit pel curs o cursos sol·licitats.

Aquesta oferta formativa està pendent d’aprovació definitiva per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Un cop el Molí Empresa tingui l’aprovació dels cursos si s’escau, farà la selecció de participants entre les persones que hagin efectuat prèviament la seva sol·licitud.