El Muxart exposa l’obra ‘Cicles’ de Joana Santamans i la ‘Grass Grows’ de Pep Vidal

1892

Aquest divendres, 19 d’octubre, a les 20.00 hores, s’inaugurarà l’exposició Cicles de Joana Santamans i Grass Grows de Pep Vidal a la sala Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis de Martorell (Plaça de les Hores, s/n). La mostra es podrà veure fins al 14 de desembre.

Aquestes dues exposicions formen part de la mostra Apropiació Indeguda, que organitza Obertencanal i l’Ajuntament de Martorell i s’inclou en la programació del Festival Lola.

Cicles, de Joana Santamans

L’exposició Cicles, l’artista Joana Santamans presenta una mirada als cicles des de punts de vista tant diversos com pot ser el conjunt de canvis que han experimentat les espècies al llarg de la seva evolució; els cicles de reinterpretació de les faules o les variants de l’imaginari col·lectiu. Santamans vol acostar a alguns dels circuits vitals que es reprodueixen cíclicament, i ho plasma sobre suports trobats dels que s’apropia: des de fustes d’embalatge o parets d’espais aliens. I ho fa a través de formats artístics tan diversos com la pintura mural, la il·lustració i l’audiovisual.

Grass Grows, de Pep Vidal

Grass Grows de Han Haacke y Grass Grows de Pep Vidal estan exposades de manera simultània a Haus der Kunst (Munich) i Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis (Martorell), respectivament. És una muntanya d’herba mitjançant tècniques i procediments d’alta precisió. S’apropia de l’obra de Haacke per proposar quelcom tan inútil i impossible com copiar l’aleatorietat i la senzillesa de l’herba que creix.