Pàdel, futbol, volei, escacs i petanca no s’aturen per la Fira de Primavera

1841

Martorell acollirà, a partir de dissabte i fins el proper dilluns 1 de maig, tres torneigs de diferents modalitats esportives. El futbol, el pàdel i el voleibol prenen el protagonisme en aquest cap de setmana sense competició en equips base d’alguns esports.

La secció de pàdel del Club Natació Martorell promou el tradicional Open de Fira de Primavera per a dissabte i diumenge 29 i 30 d’abril. Aquesta competició preveu la participació d’esportistes de Primera, Segona i Tercera masculina i femenina i d’edats júnior (d’entre 10 i 16 anys) edat sènior (més de 45 anys).

L’Open de Fira de Primavera començarà dissabte a partir de les 10.00h i acabarà diumenge amb els partits de categoria júnior. Diumenge s’entregaran els premis als guanyadors.

Volei i futbol base

El dilluns 1 de maig tindran lloc dos torneigs d’esport base. Per una banda, les Instal·lacions Esportives Municipals acolliran el primer Torneig Vila de Martorell de volei, que engega el Club Volei Martorell. En categoria infantil i cadet, els equips participants seran el Club Volei Rubí, el Club Volei Sant Just, l’AEE Dolors Mallafré i el Club Volei Martorell. En categoria juvenil, el Club Volei Sant Martí substituirà el CV Sant Just, que no aportarà cap equip en aquesta franja d’edat.

La competició començarà a les 9.30h i ho farà en les tres pistes de les IEM, on es disputaran, alhora, els partits de cada categoria. El format de competició serà a quatre partits: dues semifinals, el partit pel tercer i quart lloc i la final. A partir de les 13.30h es lliuraran els premis als guanyadors de cada categoria.

Futbol base
Futbol base

En futbol, el Club de Futbol Martorell organitza el Torneig de Fires 2017 d’edats aleví i benjamí. Fins a 27 conjunts es donaran cita al Complex Esportiu Torrent de Llops. Es tracta de 12 equips de categoria benjamí (el CF Martorell hi aporta vuit equips) i 15 en categoria aleví. La UD Molletense participarà amb dos dels seus conjunts alevins, mentre que el Sabadell i l’Abrera ho faran amb un cadascun, per 11 equips martorellencs. En benjamí, hi prendran part el RCD Espanyol, el CE Sabadell, el Sant Cugat Esport i l’AE Abrera i els vuit equips del CF Martorell.

Els participants jugaran la fase de grups i en la competició aleví, els primers de grup i els tres millors segons accediran a la fase final, mentre que en la benjamí seran els dos primers de cada grup. En la fase final (quarts de final, semifinals i final), els partits tindran una durada de 15 minuts cadascun.

En escacs, se celebrarà el XLIII Torneig Gegant d’Escacs, que promou el Club Escacs Martorell, i els premis s’entregaran a la Casa de Cultura de La Vila, a partir de les 13.30h. En petanca tindrà lloc el Torneig de l’1 de maig, a les instal·lacions del Club Petanca Martorell, i l’entrega de premis serà a les 14.00h.