Martorell es converteix en Ciutat de Revistes el cap de setmana

1432
iQUIOSC.cat
iQUIOSC.cat

Divendres el president de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, APPEC, Germà Capdevila, i l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, inauguraran l’iQUIOSC.cat, instal·lat a la plaça de l’Església. Tot seguit, es farà la presentació del nou Canal de Notícies de l’Ajuntament. Diumenge Màrius Serra i Pilar Rahola conversaran en directe i Vivim del Cuentu presentarà el seu espectacle familiar Un país de revistes.

Martorell es converteix en Ciutat de Revistes amb la instal·lació de l’iQUIOSC.cat durant quatre dies a la plaça de l’Església. Obrirà portes al públic a les 10.00h amb tota l’oferta de revistes i mitjans de premsa comarcals que es publiquen en català. La inauguració oficial serà a les 18.00h amb la intervenció del president de l’APPEC, Germà Capdevila, la directora de Comunicació d’Endesa, Míriam Filella, i l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Presentació del nou Canal de Notícies

A continuació, l’Ajuntament de Martorell presentarà, en el mateix espai, el nou Canal de Notícies. Hi intervindrà l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.

A continuació hi haurà una taula rodona sobre la convivència entre els mitjans tradicionals i els digitals amb la participació de Jordi Gibert, de l’empresa Atotarreu.com, desenvolupadora del Canal de Notícies i Germà Capdevila, director del Consell Editorial NacióDigital, editor de la revista Esguard i president de l’APPEC.

Màrius Serra i Pilar Rahola: ‘L’Esguard on tour’

Dissabte i diumenge, l’iQUIOSC.cat organitza activitats paral·leles.  Diumenge a les 11.30h hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Vila d’Olesa. A les 13.30h, entrevista en directe de Màrius Serra a Pilar Rahola en el marc de l’Esguard on tour. A la tarda, espectacle infantil amb Vivim del Cuentu a partir de les 17.30h i a les 20.00h, concert ‘Viatja amb la banda’ a càrrec de la Banda Municipal de Martorell.

Promocions iQUIOSC.cat

Durant aquests dies, l’iQUIOSC.cat oferirà ofertes i promocions en les subscripcions a revistes i publicacions en català. Els compradors es podran beneficiar d’un descompte del 50 per cent en la subscripció anual a una revista, s’enduran un lot de revistes gratis i tindran un accés gratuït d’un mes per llegir revistes a la plataforma digital iquiosc.cat.

L’iQUIOSC és un projecte de l’APPEC en el marc de la Federació Premsa Revistes que compta amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Martorell i Endesa.