Un concert de Tobella i Coppola, i el Piromusical tancaran la Fira recordant Palet

1307

La commemoració de l’Any Palet i la Fira de Primavera confluiran el dilluns 1 de maig en el concert que oferiran la mezzosoprano Anna Tobella i el pianista Alessio Coppola, i en el Piromusical, que tancarà la festa. El recital inclourà peces d’òpera, de sarsuela i de cançó. La cantant martorellenca considera un gran honor formar part de la commemoració de l’any dedicat al tenor Palet.

Anna Tobella a la veu i Alessio Coppola al piano oferiran un concert “variat i que pot ser molt atractiu per al públic en general, perquè durant una hora interpretarem temes d’òpera, de sarsuela i de cançó”, destaca la mezzosoprano.

Anna Tobella, mezzosoprano martorellenca

La cita s’iniciarà a les 19.00h a l’Auditori Joan Cererols i el preu de l’entrada a taquilla, una hora abans de l’espectacle, és de 4 euros. L’entrada anticipada costa 3 euros i 2,5 per al públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 anys i pensionista. Les entrades anticipades es podran adquirir fins el 28 d’abril als punts d’informació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell.

Tobella: “És un honor actuar a l’Any Palet”

Tobella destaca que “és un honor actuar a l’Any Palet. Ja tocava que Martorell li dediqués tot aquest conjunt de concerts, concurs i conferències, perquè va ser una figura molt important en la lírica internacional, amb una veu i facultats que li van permetre arribar molt lluny. És una bona oportunitat per a que la gent de Martorell el conegui”.

Anna Tobella, mezzosoprano martorellenca

Després d’editar un primer disc de música catalano-italiana fa quatre anys, Tobella i Coppola preparen ara conjuntament un nou treball d’òpera: “necessitarà mesos de treball, s’està cuinant a foc lent”, diu la cantant. Per separat, Coppola segueix preparant concerts i impartint classes com a professor del Conservatori Superior del Liceu mentre Tobella debutarà amb Dido i Eneas (Purcell) a Menorca i participarà en un projecte de música contemporània del compositor Guinjoan a Barcelona aquest mes de maig.

Piromusical per tancar la festa

Després del concert engegarà a l’entorn de la plaça de les Cultures el Piromusical que habitualment tanca la Fira de Primavera, i que també estarà dedicat enguany a Josep Palet. S’iniciarà a les 21.30h i compassarà l’espectacle cromàtic dels focs artificials amb les notes de les àries d’òpera, per commemorar els 140 anys del naixement del cèlebre tenor.