El pàdel es converteix en el protagonista de l’Open Fira de Primavera

2174
Open Fira de Primavera
Open Fira de Primavera

Unes 60 parelles han pres part a l’Open Fira de Primavera que ha organitzat la secció de pàdel del Club Natació Martorell durant el cap de setmana de fira. La competició ha tingut lloc a les pistes del Complex Esportiu La Vila i ha aplegat esportistes d’edats júnior (d’entre 10 i 16 anys) i sènior.

En la jornada de dissabte es va disputar la competició de sènior masculina i femenina. Al matí va disputar-se la fase prèvia, mentre que a partir del migdia va començar la fase final. En la categoria masculina, els campions de Tercera van ser Toni Haba i Adrián Anguita, que van vèncer la parella Pérez-Igual a la final. En Segona masculina, els campions va ser la parella Tena-Fillol, que va imposar-se a Almirall-Massana. En la màxima categoria masculina, la Primera, els germans Rodrigo i Ramiro Tornielli van superar Beto Tornielli i Dani Fernández a la gran final.

En noies, les campiones de Tercera van ser Novansky-Gutiérrez, per davant de Mar Esteve i Anna Puente. En Segona, Montse Gallofré i Sílvia Casas van superar Luisa Luque i Jimena Contreras i van proclamar-se primeres d’aquesta categoria.

Torn per al mixte i júnior

Aquest diumenge s’han disputat les competicions de parelles mixtes i d’edat júnior. En categoria mixta, Montse Gallofré i Fernando Gañán han sigut els campions de Segona, mentre que la parella Anadón-Marín han sigut segons. La dupla Tornielli-Pascual ha sigut la vencedora en Primera mixta, en guanyar Tornielli-Subils a l’últim partit. En la categoria de júnior, la dels més joves, la parella Mateo-Mateo s’ha endut l’Open 2017, i la parella Alonso-Gomariz ha sigut segona.

Els premis, que s’han entregat al final de cada competició, han estat lliurats per la presidenta del Club Natació Martorell, Eva Rodríguez, l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, així com per membres de la secció de pàdel del club.