El Pavelló Esportiu de Can Cases serà la seu del Pre-CATH 2021 aquest diumenge

181
Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases
Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases

El Pavelló Esportiu de Can Cases de Martorell acollirà diumenge, 6 de juny, el procés de selecció de jugadores pel Centre d’Alta Tecnificació d’Handbol Femení d’Esplugues per a la temporada 2021-22. El proper curs està previst l’ingrés de cinc o sis noves jugadores cadets de primer any, nascudes l’any 2007. D’aquesta manera, el CATH Esplugues estarà composat per unes 20 jugadores.

Per a aquest procés de selecció, l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Handbol (FCH) amb Dolores Martín al capdavant, comptaran amb 38 jugadores, de 21 clubs d’arreu del territori català, que durant tota la jornada realitzaran les proves físiques, test psicològics, sessions d’entrenament i partits.

Enguany, degut a la pandèmia, totes les participants hauran de seguir un protocol COVID que inclourà un test d’antígens abans d’iniciar l’activitat. La confirmació d’assistència al PRE-CATH 2021 s’ha de fer abans de l’1 de juny, enviant un correu electrònic a dmartin@fchandbol.com.

Més de 20 anys formant jugadores

El Centre d’Alta Tecnificació d’Handbol Femení (CATH) és un programa de Tecnificació Esportiva subvencionat pel Consell Català de l’Esport i gestionat directament per la Federació Catalana d’Handbol. La seva finalitat principal és la de formar de manera continuada i globalment les esportistes seleccionades per a què augmentin, en línies generals, el nivell de l’Handbol Femení Català, buscant un rendiment individual i col·lectiu, a mig termini, on els principals beneficiats siguin els clubs catalans.

Fa més de 20 anys que aquests centres de formació continuada de la FCH estan en funcionament i, en ells, s’han forjat diferents jugadores que han anat nodrint les Seleccions Catalanes i Espanyoles arribant, algunes d’elles, a l’elit de l’handbol femení català i espanyol. Actualment, disposen d’un únic centre d’alta tecnificació, el CATH d’Esplugues de Llobregat, destinat a jugadores cadets i juvenils.