El Piromusical més poètic omple d’emotivitat el comiat a la Fira de Primavera

1145

El Piromusical dedicat als 40 anys del Premi Vila de Martorell ha acomiadat la Fira de la Primavera des de la plaça de les Cultures amb un muntatge que ha fusionat música, foc i literatura. A la tarda, el concert del grup de cant coral In Crescendo ha omplert la platea del Progrés amb 400 espectadors. La jornada matinal s’ha caracteritzat pels espectacles infantils a la plaça de les Cultures proposats per La Xarxa, que ha convertit l’espai en un circ.

El comiat a la Fira de Primavera 2015 ha arribat amb la fusió de la llum i color dels focs d’artifici i de la música i literatura, per rememorar, tal i com ja va succeir divendres en l’esclat de la festa, que el premi Vila de Martorell ha arribat als 40 anys de vida. Per aquest motiu, el joc de llums del material pirotècnic s’ha combinat amb la lectura de poemes d’alguns dels guanyadors del certamen de poesia en els seus quaranta anys consecutius d’existència, i que ha estat molt aplaudit pel miler de persones congregades al voltant de la plaça de les Cultures.

In Crescendo omple el Progrés
La platea del Progrés s’ha omplert amb prop de 400 persones per veure l’actuació del grup de Granollers de cant coral In Crescendo.

Els guanyadors de la segona edició del programa de Televisió de Catalunya Oh Happy Day! han ofert un repertori de temes variats, entre els quals hi figuren cançons del seu treball Som In Crescendo. Ho han fet amb un muntatge en el qual no ha faltat la llum ni tampoc variades coreografies.

Matinal molt infantil
L’espectacle Tot Circ Martorell de La Xarxa ha centrat les activitats dirigides als infants en el darrer dia de Fira a la plaça de les Cultures.

Els més petits han pogut gaudir amb el trapezi, les xanques, rodets d’equilibri, monocicles, rodetes i malabars, i amb un circ a tres pistes, amb hula-hoops gegants i Pals xinesos, bitlles, vestuari i tallers de maquillatge, entre d’altres.

Després, grans i petits s’han arremolinat al voltant de la proposta teatral Hopa-li comença l’espectacle, de circ i clown, en la que un cuiner fa equilibris i transforma la seva cuina en d’altres usos. També hi ha hagut sessió de cinema infantil de tarda a l’Ateneu, amb la projecció de El meu dolent preferit.