‘Benvingut estiu, benvingut esport’ ha començat aquest diumenge amb el primer tastet d’activitats estiuenques

2186
Benvingut Estiu
Benvingut Estiu

El Complex Esportiu La Vila ha sigut l’escenari on ha començat el cicle “Benvingut estiu, benvingut esport”, un programa que la Regidoria d’Esports ha engegat per oferir un aperitiu, de manera gratuïta, de les activitats que tindran lloc durant la temporada d’estiu. Els participants que no coneixien les instal·lacions esportives de Martorell, a més, les han pogut trepitjar.

La jornada ha començat amb la sessió d’aiguagim per a gent gran, l’ha seguida l’aiguagim per a joves i adults, els exercicis per a nadons de 0 a 3 anys, jocs per a infants de 3 a 14 anys. La relaxació a l’aigua per a totes les edats ha estat el punt i final al primer dia del “Benvingut estiu, benvingut esport”. Totes les sessions han tingut una durada d’uns 50 minuts, aproximadament, i han estat dirigides per tècnics del departament d’Esports.

El coordinador de la Regidoria d’Esports, Joan Bou, ha destacat que la intenció d’aquest programa és cridar els martorellencs a prendre part de les activitats que s’ofereixen des del departament d’Esports.

Joan Bou, coordinador Regidoria Esports

El proper cap de setmana serà la cloenda d’aquest programa, amb les sessions  de ioga, ciclo indoor, zumba, 3×15 fit, aerodance, body power i cardiobox al Centre Integral d’Esports i Salut (dissabte 10 de juny). Diumenge serà el torn per al ciclo indoor a l’aire lliure (a les 9.00, a les 10.00 i a les 11.00h) , activitats d’aiguagim d’intensitat mitja i inflables per a nens i nenes a partir de 3 anys, també al CIES. Aquesta darrera sessió coincidirà amb l’obertura de la piscina d’estiu.