El Rugby Club Martorell col·labora amb la campanya ‘Cap nen sense joguina’ de Creu Roja

1653
Campanya recollida de joguines Rugby Club Martorell

El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà demà dijous, 28 de desembre, un conjunt d’activitats esportives, organitzades pel Rugby Club Martorell, amb la finalitat de recollir joguines per a la campanya ‘Cap nen sense joguina’ de Creu Roja Baix Llobregat Nord. La jornada començarà a les 18.00h i es preveu allargar-se fins les 22.00h.

El Rugby Club Martorell ha preparat una trobada d’escoles de Martorell, Cervelló, Terrassa, Anoia i Esparreguera, amb diferents partits segons les edats, des de sots 8 a sots 18. Tot seguit, es jugarà un amistós entre els sènior masculí i femení, pares i mares, i altres socis que s’hi vulguin apuntar.

La responsable de l’àrea social del Rugby Club Martorell, Montse Ceballos, ha recordat que l’entitat organitza aquesta acció des de l’any 2014. L’any passat no van poder dur-la a terme per motius de calendari, però enguany l’han reprès i esperen força participació. “Cada inscrit haurà de portar una joguina nova, no bèl·lica, ni sexista, que nosaltres lliurarem després a Creu Roja per a les famílies en situació de vulnerabilitat. En acabar la jornada farem un tercer temps tots junts”, ha dit.

Montse Ceballos, responsable àrea social Rugby Club Martorell

La campanya de recollida de joguines de Creu Roja Baix Llobregat Nord té l’objectiu de garantir el dret dels infants al joc i aplegar joguines per a infants en risc d’exclusió social. Les joguines que es recullen en aquestes dates es reparteixen entre les famílies més necessitades de la zona nord del Baix Llobregat, i entre els fills d’interns del Centre Penitenciari de Can Brians. Tothom qui vulgui col·laborar amb la campanya pot fer-ho lliurant les joguines a la seu de Creu Roja Baix Llobregat Nord (carrer Revall, 22).