El Sala 5 comença la segona volta aconseguint una gran victòria a València (4-5)

586

El Sala 5 Martorell va començar la segona volta de la lliga guanyant per la mínima (4-5) a una pista molt complicada. Els martorellencs dissabte van desplaçar-se fins a València per enfrontar-se al Levante UD, un conjunt que venia de guanyar en l’anterior jornada i que arribava sisè a la classificació. Els d’Adri Sánchez, que només havien pogut sumar un punt als darrers tres partits, van ser capaços de capgirar un 4-2 en contra i es van emportar 3 punts importantíssims.

Adri Sánchez, tècnic del Sala 5, creu que “va ser un partit que posicionalment vam atacar bé la seva defensa. A la segona part l’equip va ser pacient i els gols van anar caient. A falta de 4 minuts, en una acció d’estratègia vam fer el cinquè i vam saber aguantar fins el final”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

Gràcies a aquesta victòria el Sala 5 s’ha tornat a situar en la sisena posició i està a només 3 punts d’entrar en zona de play-off d’ascens. El pròxim partit dels vermells serà el dissabte vinent, quan rep la visita del líder de la Segona Divisió: el CD UMA Antequera.

El primer equip masculí del CF Martorell va sumar una nova victòria al seu fortí, el Torrent de Llops. Els martorellencs, que arribaven a l’última jornada de la primera volta “tocats” anímicament i mermats per la llarga llista de jugadors lesionats, van aconseguir sumar els 3 punts gràcies a un gol en l’últim minut de partit.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell, explica que “va ser un partit difícil on el rival ens va posar les coses complicades. Ens va costar molt marcar, però un gol de Marc Torres entrant en segona línia ens va donar la victòria”.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

Els blanc-i-vermells han arribat al final de la primera volta de competició ocupant la quarta posició de la taula classificatòria amb 29 punts. El conjunt martorellenc ha registrat un total de 8 victòries, 5 empats i 2 derrotes als 15 partits que ha disputat. A més, és la millor defensa del Grup 3 de Primera Catalana amb només 13 gols en contra.

El tècnic, Javi Gómez, dona molt valor a la feina feta pel seu equip i reclama “un reforç positiu per part de l’afició, perquè els jugadors ho estan donant tot. Hem tingut moltes baixes i l’equip continua donant la cara i seguirem treballant per estar a prop de les primeres posicions”.

El sènior masculí del CH Martorell va empatar 27-27 a la complicada pista del GEIEG en un duel molt disputat. El conjunt groc-i-negre, que va disputar el partit a Girona a les 10.00h i arribava amb algunes baixes, va sumar un punt important quan falta una jornada per acabar la primera volta.

Christian Stahringer, entrenador del CH Martorell, assegura que “va ser un empat amb sabor agredolç. Era un partit difícil, per l’hora i la distància, però vam poder emportar-nos un punt molt valuós”.

Christian Stahringer, CH Martorell

Els martorellencs tancaran la primera volta el pròxim cap de setmana (diumenge, 19.00), quan visita la pista d’un rival directe: la UE Sarrià.