El Sala 5 Martorell es deixa remuntar un 0-3 i perd a Saragossa (5-4)

447

El Sala 5 Martorell aquest dissabte, en el partit corresponent a la 18a jornada de lliga, tenia l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria a una pista complicada, però no va saber mantenir un avantatge de tres gols a favor. Els martorellencs van caure 5-4 davant un rival directe: el Full Energía Zaragoza.

L’equip entrenat per Adri Sánchez guanyava 0-3 al minut 10 de partit, però no va ser capaç d’aguantar la diferència en el marcador i els saragossans van aconseguir l’empat al cap de 4 minuts de començar la segona part. Els vermells, gràcies a un gol de Rubén Sánchez, es van tornar a situar per davant (3-4), però dos gols dels locals van sentenciar el duel. Aquest resultat manté als vermells a la novena posició de la taula de Segona Divisió, amb un total de 24 punts.

El primer equip del Club de Bàsquet Martorell, que dissabte també va jugar a Saragossa, va perdre 76-69 a la pista del Azulejos Moncayo CBZ i no va poder sumar la seva segona victòria consecutiva. Els blaus, que van fer un mal primer període, no van poder continuïtat al seu bon estat de forma i va sumar la 13a derrota de la temporada. Marc Garcia va ser el jugador més valorat del partit amb 16 punts i 8 rebots (25 de valoració).

El primer equip masculí del CF Martorell va perdre el tercer partit de la temporada al camp del Sitges (1-0). Els martorellencs, que arribaven al duel amb l’objectiu de sumar els tres punts per seguir a la part alta de la classificació, van cometre un error defensiu i no van ser capaços d’anotar un gol per sumar algun punt. Amb aquesta derrota, els blanc-i-vermells seguiran a la quarta posició de la taula, amb un total de 30 punts.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell, explica que van ser superiors al rival i que van tenir les ocasions més clares del partit: “quan millor estàvem jugant vam cometre un error defensiu i ens van marcar. A partir d’aquí ens vam bolcar a l’atac, però no vam aconseguir treure un resultat positiu”.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

El sènior masculí del CH Martorell ahir diumenge es va retrobar amb la victòria a la pista del Sant Joan Despí. Els groc-i-negres van guanyar per la mínima (20-21) i van començar la segona volta de competició de la millor manera possible.

Els de Christian Stahringer es van mostrar molt sòlids a domicili i van sumar una important victòria, la novena de la temporada, per situar-se cinquens a la classificació a només 4 punts del líder, l’Handbol Maresme Llavaneres.