El Sala5 cau a Alcalá de Henares i acomiada la temporada sense el premi de l’ascens

9226

El primer equip del Sala5 Martorell ha perdut davant el filial de l’Inter Movistar (7-5) i diu adéu a la temporada 2020-2021 sense aconseguir l’ascens a Segona Divisió. Els vermells han remuntat un 3-0 en contra a l’inici de la segona meitat, però l’encert local ha estat decisiu en el desenllaç del partit.

Els madrilenys han mostrat més contundència en el tram inicial, quan han viscut de les passades en profunditat i del perill a l’espai, aprofitant la defensa més tova dels martorellencs. Els de Víctor González cedien massa terreny i els locals no dubtaven per eixamplar el seu domini. Jon de Olabarría, Alberto Fernández i Eloy de Pablos han marcat aviat per establir el primer avantatge còmode.

Resposta per empatar el partit

Els vermells han reaccionat a temps i han ofert més resistència en atac. Primer, Fouad, que ha aprofitat una falta directa per engaltar un xut al fons de l’àrea i escurçar distàncies. A més, en defensa milloraven les seves prestacions i posaven més problemes als locals per atacar amb claredat. I tornaven a veure porteria en la sortida d’un còrner que Ramon ha transformat per deixar el 3-2 al descans.

En la represa, Fouad ha fet el 3-3 aprofitant una recuperació en defensa i allargant el bon moment defensiu pel qual passava el Sala5. Ramon ha pogut fer el quart però ha estavellat la pilota al pal i els madrilenys acusaven la manca d’idees en atac per deixar el partit més que igualat durant molta estona.

A manca de deu minuts per al final, el partit ha entrat en un intercanvi de cops del qual n’ha sortit beneficiat l’equip madrileny. Una recuperació en defensa i una jugada col·lectiva han permès a l’Inter Movistar tornar a estirar el seu avantatge fins el 5-3.

Els de González corregien errors defensius transformant el 5-4, a través d’una assistència de Malik a Ramon, però quan no havien passat ni vint segons, un gol en pròpia porteria ha sentenciat el Sala5. González ha optat pel porter-jugador a cinc minuts per al final, i Toni ha retallat diferències, quan quedava poc més d’un minut. Però la puntada final ha arribat a través del local Herrando, que ha convertit el setè i ha donat el triomf als madrilenys.

L’entrenador Víctor González ha parlat dels errors que han comès i ha lloat la bona feina dels madrilenys en el partit a cara o creu.