El Sala5 Martorell guanya a Leganés i s’allunya dels llocs de descens a la taula

529
Sala5 Martorell (CD Leganés)

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar dissabte el CD Leganés (3-5) i va aconseguir distanciar-se dels llocs de perill amb sis punts de marge. Els gols de Roger Bermusell, Ferran Ruiz, Pavel Pérez i dels madrilenys en pròpia porta van encarrilar una victòria que va tenir de tot.

Bermusell va avançar els vermells aviat però abans del descans, el Leganés va igualar el marcador. En la represa, un gol en pròpia porteria dels madrilenys va suposar el 3 a 4, una diana que va fer que proposessin el porter jugador per intentar capgirar el marcador, però Pavel Pérez va sentenciar amb el 3 a 5 definitiu. Amb aquesta victòria, el Sala5 són dotzens, amb sis punts més que l’Atlètico Benavente, qui tanca els llocs de descens.

Comencen la fase de permanència amb un punt

En handbol, els primers equips del club Handbol Martorell van tenir un resultat de cada aquesta jornada. En femení, el primer equip groc-i-negre va empatar diumenge (23-23) contra el BCN Sants EB la primera jornada de la fase de permanència a Lliga Catalana.

Les de Jordi Florenza van estar molt a prop dels dos punts, i és que gràcies a la bona defensa van posar-se per davant en el marcador, però les barcelonines van donar-hi la volta a l’inici del segon temps. Les de Florenza van reaccionar a temps  i es van posar per davant, però a 25 segons, les visitants van empatar el resultat i els àrbitres no van donar un llançament de set metres que podria haver suposat la victòria martorellenca.

L’entrenador groc-i-negre, Jordi Florenza, valora el treball de les jugadores per sortir dels últims llocs: “Hem de seguir treballant, estic content per la recuperació de l’equip i de saber lluitar i competir”.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

En clau masculina, els de Christian Stahringer van perdre dissabte contra l’Handbol Ègara (33-28). Els groc-i-negres van avançar-se al marcador, però les seves errades van aplanar el camí perquè els egarencs capgiressin el resultat i deixessin els dos punts a casa.

Perden a casa

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre dissabte contra l’Alfindén (88-102) en un partit on el darrer quart va ser determinant. Els martorellencs no van poder davant del joc interior dels aragonesos i un arbitratge que ells mateixos van titllar de polèmic.

Després del parcial inicial de 5 a 0, va començar un intercanvi de cistelles. La bona defensa dels visitants i l’actuació de Chabi Yo van començar a fer acte de presència mentre els triples del martorellenc Pol Saiz van donar la primera renda del partit.  En el segon quart, els martorellencs van cedir massa en defensa i l’Alfindén ho va aprofitar per obrir forat i marxar de 10 punts a 3 minuts per al descans.

La segona meitat va començar amb el 43 a 50 però els de Jordi Pi van aconseguir capgirar el marcador gràcies a un Alberto Vicente molt inspirat. A l’inici del darrer període, els aragonesos es van tornar a connectar i tot i que el CB Martorell estava movent bé la pilota, es va carregar aviat de faltes i ho va pagar car. Els àrbitres els van castigar, que van veure com fins a 4 jugadors eren expulsats. Fins i tot, Albert Valle va ser exclòs amb una falta desqualificant quan demanava una falta sobre ell que no van assenyalar.

Chechu Malo no va deixar escapar l’oportunitat de sumar des del tir lliure i el partit es va tancar amb el 88 a 102 definitiu. Per a l’entrenador Jordi Pi, els àrbitres van equivocar-se massa, i és més greu en un moment de la temporada en què s’estan jugant molt. “Hi han hagut moltes accions que no han vist i moltes en què s’han equivocat, però són massa errors, ens esntem jugant la permanència”, ha exposat.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Aquesta desfeta deixa els blaus amb cinc victòries i onze derrotes, un balanç de resultats que els manté empatats amb el Moncayo i el CB Quart.

Doble derrota en futbol

En futbol, dues derrotes dels primers equips del Club de Futbol Martorell. En masculí, els de Javi Gómez van perdre ahir contra el Santfeliuenc (0-1) en un partit on els blanc-i-vermells van poder esgarrapar un punt, però el gol visitant va arribar en el temps afegit. En femení, les blanc-i-vermelles van perdre diumenge contra un rival directe, l’AE Sant Vicenç (3-1).

En waterpolo, l’absolut femení del CN Martorell va perdre dissabte contra el CN Badia (11-15), mentre que el masculí va imposar-se al CW Anglès (5-7).