El Sala5 Martorell perd dos punts contra el Cerdanyola amb un gol en l’últim segon de partit

736

El Sala5 Martorell va trencar un mes sense puntuar amb l’empat a 4 contra el Cerdanyola FS. Els de Valtinho guanyaven 4-3 però un gol del vallesà Pedro Serra a manca de només un segon els va privar de sumar de tres en tres. Els martorellencs van capgirar un 0-1 amb gols de Pau Albacete i Malik, fins posar-se per davant, 4-3. En una acció ràpida, el Cerdanyola va empatar in extremis i va sumar un punt d’or. Malik va tornar a una convocatòria després de superar una greu lesió al genoll ara fa un any. Amb aquest punt, els martorellencs en sumen 14.

Derrota, també en futbol sala, del primer equip de l’AE Pares i Mares contra el FS Piera (2-5). Els martorellencs són onzens del grup 4 de la Segona Divisió catalana.

En handbol, derrota del primer equip del Club Handbol per 19 a 21 contra l’Handbol Cardedeu, el líder del grup A de Segona Catalana. Els de Christian Stahringer van anar per davant al marcador, amb rendes de fins a quatre gols, durant gran part del partit. El desencert al tram final va provocar que els vallesans capgiressin el marcador i sumessin els dos punts a les Instal·lacions Esportives Municipals.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del CB Salt (65-60). Els d’Adrià Alonso, molt desencertats en el llançament exterior, van veure’s condemnats a la segona derrota consecutiva en una pròrroga desigual. Amb el 54-54, els blaus van veure’s superats per un conjunt gironí més fiable en atac al temps afegit. Amb aquest resultat, els martorellencs baixen fins la tercera plaça i empaten a victòries amb el Castellbisbal i l’Arenys Bàsquet.