TV3 connectarà en directe amb Martorell com a punt fort de La Marató del diumenge dia 18

985

Televisió de Catalunya ha seleccionat Martorell i onze indrets més de la geografia catalana d’entre un global 3.000 propostes solidàries en favor de La Marató, per establir-hi una connexió en directe el 18 de desembre, dia de l’esdeveniment solidari. La connexió es farà pels volts de les 14.00h, durant la celebració del programa especial. La televisió pública reconeix així la rellevància del projecte impulsat per la plataforma Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3, aglutinador de 80 entitats i 600 voluntaris amb l’objectiu de recaptar 25.000 euros.

La connexió en directe de La Marató de TV3 a Martorell s’esdevindrà el 18 de desembre pels volts de les 14.00h, “una molt bona hora, just abans del Telenotícies i en un moment de màxima audiència”, apunta una de les coordinadores de Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3, Juanita Ponce. Per ella, “som una de les 12 iniciatives seleccionades per fer connexió en directe d’entre més de 3.000 projectes solidaris potser perquè hem presentat un dossier molt complet amb les activitats que fem abans i després del dia 18, perquè impliquem més de 80 entitats i 600 voluntaris, i això no passa a tot arreu”.

Ponce explica que “a més d’aquestes xifres, des de TV3 ens han dit que el més important és el moviment social que es produeix, de la societat civil i del teixit associatiu del país, que diu molt de nosaltres i seguríssim que dirà molt de Martorell”, i fa una crida per a que “el dia 18 fem una moguda espectacular a Martorell i que vingui molta gent a les activitats que farem, perquè quedi pel record una festa inoblidable”.

Martorell amb els 25 anys de La Marató
La plataforma Martorell amb els 25 anys de La Marató vehicula les activitats solidàries que fan les entitats adherides abans, durant i després del 18 de desembre amb l’objectiu d’assolir la xifra de 25.000 euros a benefici de La Marató. Aquesta quantitat es vol aconseguir a partir de les aportacions de particulars, col·lectius, comerços i empreses a través d’alguna de les 130 les guardioles solidàries distribuïdes a les activitats culturals, esportives i lúdiques proposades.

La més destacada d’aquestes activitats solidàries serà El carrer de la Marató del dia 18 al matí al llarg del carrer d’Anselm Clavé, amb venda de productes alimentaris, una macrotómbola, parades d’entitats i festes infantils i familiars, entre d’altres propostes. També s’ha creat un número de compte corrent per centralitzar totes les donacions dels martorellencs. La plataforma vol demostrar d’aquesta manera el tarannà solidari i cohesionat del teixit associatiu i la ciutadania locals. Tota la informació referent a la plataforma i les activitats que proposen es pot trobar al seu web.