La programació del ‘Nadalem’ barreja màgia, música, teatre, solidaritat, comerç i tradició

1229

L’Ajuntament de Martorell organitza, del 10 de desembre al 6 de gener, el ‘Nadalem’, propostes pensades per a que tothom gaudeixi del Nadal. Les campanades, la renovada Festa de Cap d’Any, els 25 anys de La Marató de TV3 i la 10a Màgia del Nadal, junt amb el patge Viu-Viu i la Cavalcada dels Reis, faran gaudir d’un Nadal inoblidable, segons ha explicat el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral.

Què és el ‘Nadalem’?

És la campanya de Nadal a Martorell que inclou la proposta cultural i comercial. Una celebració festiva, però que també incentiva les compres típiques d’aquestes dates. Per això, des de l’any passat hi treballem de manera conjunta amb la Regidoria de Comerç. Nadalem inclou La Màgia del Nadal, amb programació dirigida al públic juvenil i infantil, actuacions de màgia i teatre. ‘Nadalem’, en primera persona del plural, vol engrescar a fer el Nadal tots junts, grans i petits.Arribada Patge Viu-Viu

Des d’aquest dissabte i fins el dia de Reis hi ha múltiples activitats previstes. Quines són les més immediates?

Els carrers ja porten uns dies il·luminats i la campanya de Nadal començada. Aquest cap de setmana arrenquem diumenge 11 amb la 6a Fira de Nadal de Nou Martorell. El cap de setmana següent l’activitat comercial es traslladarà a La Vila i també s’inaugurarà el carrer de La Marató, amb motiu dels 25 anys de la gala benèfica de TV3. És un dels actes potents del Nadalem. Tot un plegat d’entitats s’han organitzat per assolir recaptar la xifra de 25.000 euros. L’escenografia que s’ha plantejat a La Vila per aquell cap de setmana anirà lligada a aquest esdeveniment. Recomano que la gent es descarregui l’app Fes-t’ho a Martorell per consultar tota la programació de forma detallada.

Quines altres activitats destacaria?Pastorets

Les més tradicionals, com el concert de la Banda Simfònica de Martorell el dia 23, que recomano especialment per la seva qualitat. Els Pastorets d’El Foment o les campanades a la Torre de les Hores, que enguany comptaran amb els suport de l’ajuntament, a través de la contractació d’un discjòquei que ambientarà la vetllada. La nit de cap d’Any també hi haurà festa per a totes les edats a Ca n’Oliveras. També vull destacar la Festa de Sant Llúcia del barri Rosanes o el concert de José Antonio Domené, dins el cicle M’Clàssics. Com no, la cirereta serà la benvinguda al Patge Viu-Viu i la Cavalcada de Reis, un dels referents a la zona, gràcies a la tasca que desenvolupen els seus voluntaris.